Saturday , June 22 2024

Bogdan Gheorghiu: Programul de guvernare al PSD – dictatură controlată: ”Rîmbu are în sânge postura de controlor. Șoldan are o atitudine paranoică”

Deputatul PNL de Suceava Bogdan Gheorghiu, fost ministru al Culturii, a transmis, sâmbătă un mesaj dur la adresa candidatului PSD la Primăria Suceava, Vasile Rîmbu, considerând că acesta ”are în sânge postura de controlor”. Nici candidatul social democrat la șefia CJ Suceava, Gheorghe Șoldan, nu a scăpat de tirul lui Gheorghiu, care spune despre mai tânărul său coleg din Camera Deputaților că are ”o atitudine paranoică, care e un semn clar de înclinații dictatoriale”.
Dar Vasile Rîmbu are concurență, pentru că vine tare din urmă mai tânărul care a sărit toate etapele și treptele firești și acum își încearcă norocul la Consiliul Județean.
Cred că este bine să-i știe lumea apucăturile de mic dictator, care sună prin redacții de ziare, reproșând jurnaliștilor cu experiență că titlurile știrilor nu sunt pe placul său. Mai mult, merge să filmeze emisiuni și, în cazul în care nu-i place vreo întrebare adresată de reporteri, oprește filmarea și cere să fie eliminată această parte.
Înțeleg că se ceartă și cu scorurile de pe online, crezând că cineva îl lucrează la numărul de like-uri. Tinere, stai liniștit, nu fură nimeni like-uri să le ia acasă; problema ta cea mai mare este atitudinea paranoică, care e un semn clar de înclinații dictatoriale.
Urmând pașii din manualul dictaturii controlate, vă amintesc acțiunile sale:
• sună și amenință directori de deconcentrate pentru că se asfaltează drumuri naționale într-un județ liberal. Sau le interzice să facă sensuri giratorii unor primari liberali, până nu stau de vorbă cu el.
• face presiuni asupra unor șefi de agenții naționale să nu elibereze avize pentru autostradă decât atunci când poate spune că a fost aportul lui (ex. Agenția de Mediu) ori să nu aprobe Spitalul Clinic Județean până nu dă el aprobarea.
Avem o colecție de astfel de abordări, care îl conturează ca personaj principal al filmului „Dictatură controlată””, a transmis deputatul liberal sucevean Bogdan Gheorghiu.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …