Thursday , July 25 2024

Președintele ales al Consiliului Județean Suceava a adus un omagiu eroilor, în mijlocul comunității de la Boroaia

Ziua comunei Boroaia este sărbătorită în fiecare an de Înălțarea Domnului și, cu această ocazie, joi, Gheorghe Șoldan, președintele ales al Consiliului Județean Suceava, a fost alături de primarul Vasile Berariu, în mijlocul comunității din Boroaia.

Înainte de manifestările organizate cu ocazia Zilei comunei au fost pomeniți cei care s-au jertfit pentru neam, credință și țară, de Ziua Eroilor.

”Eroii știuți și neștiuți ai neamului nostru, a căror memorie trebuie să o cinstim nu doar prin ceremonii, discursuri, coroane de flori și jerbe de Ziua Eroilor.

S-au jertfit pentru o lume mai bună, iar noi le putem fi recunoscători prin ceea ce facem la rândul nostru pentru comunitățile din care facem parte.

Pentru satul, comuna, orașul sau municipiul în care locuim.

Pentru județul nostru, pentru România.

Este de datoria noastră să lucrăm împreună pentru binele tuturor și să onorăm astfel sacrificiile celor care au luptat pentru libertatea și pacea noastră.

Fiecare efort contează în construirea unui viitor în care să fim mândri de ceea ce lăsăm în urmă”, a transmis  Gheorghe Șoldan, viitorul președinte al Consiliului Județean Suceava. (O.S.)

Vezi si

Dinos and Sea Monsters: expoziție de animale marine gigant și dinozauri animatronici, în parcarea Iulius Mall Suceava

O parte dintre misterele erei mezozoice pot fi descoperite în parcarea Iulius Mall, prin intermediul …