Tuesday , July 23 2024

CSU Suceava a ratat de puțin o medalie la turneul final pentru juniori IV

Micii handbaliști antrenați de Andrei Olariu au terminat competiția de la Cluj-Napoca pe locul 4, după 16-20, în finala mică, cu CSŞ Craiova

CSU Suceava a ratat de puțin o medalie la turneul final al Campionatului Național de handbal masculin pentru juniori IV.

Echipa antrenată Andrei Olariu a încheiat competiția de la Cluj-Napoca pe locul 4, după ce a pierdut finala mică, disputată duminică, în fața celor de la CSŞ Craiova, cu scorul de 16-20 (8-10), la sfârșitul unui meci în care, cu șase goluri, Ştefan Chiruț a fost cel mai bun marcator din tabăra suceveană.

Micii universitarii au ocupat primul loc în grupele preliminarii, după 22-20 cu Preventis Iași, 27-19 cu CS Sieni și 24-16 cu LPS Suceava, apoi locul 2 în grupele principale, după 22-21 cu CSM Constanța și 24-28 cu CSŞ Craiova, iar în semifinale au fost învinși de reprezentanta Liceului Teoretic “Liviu Rebreanu” Turda, cu scorul de 14-23.

CSU Suceava a contat la turneul final pe următorul lot de jucători: Tudor Vasiliu, Mihail Şutu, Dario Ciornei – Ştefan Chiruț, Sebastian Ciubotaru, Matei Flutur, Robert Colibă, Dragoș Cucoș, Ianis Păduraru, Fabian Broșteanu, Andrei Crețu, Ciprian Chibici, Alesio Brezan, Matei Munteanu, Valentin Popescu, Alexandru Ranguș și Eduard Magopeț.

LPS Suceava a încheiat turneul final pe locul 6

LPS Suceava a încheiat turneul final de juniori IV de la Cluj-Napoca pe locul 6, după ce a pierdut duminică, 26-28, cu CSM Constanța.

Formația antrenată de Cristian Adomnicăi a ocupat locul 2 în grupele preminarii, după 36-26 cu CS Sieni, 29-23 cu Preventis Iași și 16-24 cu CSU Suceava, apoi locul 3 în grupele principale, după 22-29 cu CSŞ Craiova și 20-17 cu CSM Constanța, iar în meciurile pentru locurile 5-8 a învins reprezentanta Şcolii Nr. 7 Timișoara, scor 32-29.

LPS Suceava a mizat la turneul final pe următorul lot de jucători: Paul Moldovan, Iustin Lupu – Filip Ciubotariu, Paul Mironescu, George Țîrmac, Andrei Buhăianu, David Batinaș, David Gontaru, Matei Şoldănescu, Constantin Belciug, Darius Crăciun, Alex Vatamanu, Andrei Ivan, Ştefan Fădur, Matei Haidău și Sebastian Luchian. (D.C.)

Vezi si

Juniorul Suceava și FC Botoșani, câștigătoarele din cel de-al doilea weekend al Juniors Cup

Juniors Cup Suceava – turneul în care fiecare copil este premiat pentru bucuria de a …