Tuesday , May 21 2024

Urmarit de politisti, un sofer a încercat sa scape fortând cu masina intrarea în curtea SCP Suceava

N un [ofer nem]ean care circula, sâmb\t\, în municipiul Suceava a refuzat s\ opreasc\ la semnalul poli]i[tilor [i a încercat s\ scape de urm\rirea ma[inii de Poli]ie intrând cu for]a în curtea Sta]iunii de Cercet\ri Pomicole n mai intai s-a r\sturnat într-un [an], dup\ care a fugit, iar in cele din urma a fost prins

Potrivit IJP Suceava, sâmb\t\, un echipaj rutier din cadrul Poli]iei municipiului Suceava, care supraveghea traficul rutier pe strada Universit\]ii, a cerut [oferului unei ma[ini înmatriculate în jude]ul Gala]i s\ opreasc\.
{oferul a ignorat semnalul de oprire, a stins luminile [i a continuat deplasarea, motiv pentru care poli]i[tii au început urm\rirea acestuia, iar la intrarea în sediul Sta]iunii de Cercetare Pomicol\ Suceava conduc\torul auto a for]at [i distrus poarta de acces [i dup\ aproximativ 200 de metri a intrat într-un [an].
B\rbatul a p\r\sit imediat zona, dar ulterior a fost prins [i identificat ca fiind Vasile I. (28 ani), din comuna nem]ean\ Pipirig.
Poli]i[tii au constatat c\ acesta era b\ut [i a fost testat cu aparatul etilotest, dar nu s-a reu[it testarea [i i s-au recoltat probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
Vasile I. este cercetat penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice cu o îmbiba]ie alcoolic\ de peste 0,80 g/l alcool pur în sânge, precum [i pentru distrugere. (O.S.)

Vezi si

Mihai Flutur: ”Cred că, în momentul de față, municipiul Suceava duce lipsă de un primar ca Lucian Harșovschi”

Mihai Flutur, unul dintre cei mai cunoscuți candidați de pe lista Partidului Național Liberal pentru …