Saturday , June 22 2024

Mihai Flutur: ”Cred că, în momentul de față, municipiul Suceava duce lipsă de un primar ca Lucian Harșovschi”

Mihai Flutur, unul dintre cei mai cunoscuți candidați de pe lista Partidului Național Liberal pentru Consiliul Local Suceava, a transmis din nou că îl susține pe Lucian Harșovschi pentru conducerea Primăriei Suceava, arătând că ”am văzut cu toții cât de implicat a fost în viața comunității ca viceprimar”.

Mihai Flutur este în primul rând un om muncitor, care în orice activitate/proiect se angajează, se dedică întru totul și își asumă responsabilitatea lucrului bine făcut.
Are 53 de ani și 33 de ani de activitate la Stațiunea de Cercetare și Dezvoltare Agricolă Suceava, unde este în prezent șef de laborator.

“Cred că, în momentul de față, municipiul Suceava duce lipsă de un primar ca Lucian Harșovschi. Am încredere că Lucian are determinarea necesară pentru a construi un viitor tot mai bun pentru municipiul Suceava, pentru că am văzut cu toții cât de implicat a fost în viața comunității ca viceprimar cu atribuții limitate.

Lucian este un om printre oameni, te ascultă, își dorește să te ajute și face tot posibilul ca problemele tuturor să fie rezolvate”,  a spus Mihai Flutur.

Împreună cu Mihai și cu toți sucevenii, pe 9 iunie, Alegem Viitorul!

 

Comandat de PNL,  filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Șase persoane implicate într-un accident pe strada Gheorghe Doja din Suceava (FOTO)

Sâmbătă seara, în jurul orei 18.00, un accident rutier în care au fost implicate două …