Thursday , June 13 2024

Gheorghe Flutur: ”Sadova, cu primarul Constantinescu stâlp liberal al zonei de munte, poate fi considerată un adevărat bibelou turistic”

Luni după-amiază, după ce a coborât de pe muntele Bodea de la plantat, Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a participat la lansarea candidaturii primarului liberal din Sadova, Mihai Constantinescu, primar în funcție.
”Mihai Constantinescu este un stâlp liberal al zonei de munte și un primar foarte gospodar, cu o comună ce poate fi considerată un adevărat bibelou turistic”, a declarat liderul liberal sucevean.
Primarul în funcție are la activ realizări notabile, cum ar fi aducerea gazului metan în comuna Sadova, modernizarea școlilor, renovarea primăriei și a căminului cultural, asfaltarea drumurilor și amenajarea centrului civic, care arată ca în occident, cu pavaje și spații verzi. În programul său de viitor, acesta include construirea unei grădinițe, amenajarea de locuri de joacă și dezvoltarea stațiunii turistice Sadova, una dintre cărțile de vizită cu care Bucovina se mândrește de fiecare dată.
Într-un cămin cultural aflat în plină renovare, în prezența a peste 200 de gospodari din Sadova, Gheorghe Flutur le-a cerut sadovenilor un vot pentru Mihai Constantinescu, dar și pentru el și echipa liberală de la Consiliul Județean Suceava, pentru continuarea marilor proiecte pentru Bucovina.
Mai mulți cetățeni din public au apreciat echipa perfectă pe care o face Mihai Constantinescu cu echipa sa, care este de fapt secretul reușitei administrației publice sadovene.
Comandat de PNL,  filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …