Saturday , June 22 2024

Flutur anunță noi investiții la Spitalul Clinic Județean de Urgență

Astfel, președintele CJ Suceava a inițiat un proiect de Hotărâre pentru a fi votat în prima ședință de Consiliu Județean, în vederea achiziției sistemului monoplan de angiografie, a dotărilor  pentru consolidarea capacităţii sistemului medical şi creşterea capacităţii administrative şi  pentru  înființarea unei  Săli politraumă și a Unității internări-externări şi pentru  extinderea și modernizarea secției ATI.

secretarasite

De asemenea, va finanțată  proiectarea și execuția unui post de transformare medie tensiune pentru alimentarea clădirii Secției Oncologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență ,,Sfântul Ioan cel Nou” Suceava, tehnologia modernă propusă urmând a îmbunătăți siguranța și eficiența energetică a rețelei electrice a Spitalului.
”Continuăm să acordăm prioritate susținerii concrete a activității Spitalului Clinic Județean Suceava”, a afirmat președintele COnsiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur. (O.S.) 

Vezi si

Șofer amendat și lăsat fără permis 120 de zile, după ce a fost filmat cum depășește pe trecerea de pietoni și era să lovească un copil (VIDEO)

Vineri, 21 iunie, în mediul on-line au fost publicate imagini video care surprindeau încălcări ale …