Friday , May 17 2024

Cristiano Ronaldo califica Portugalia in finala EURO 2016

Portugalia s-a calificat in finala Campionatului European dupa o evolutie impresionanta a lui Cristiano Ronaldo.

ronaldo

Lusitanii s-au impus cu scorul de 2-0 in semifinala cu Tara Galilor, jucatorul lui Real Madrid reusind un gol si o pasa de gol pentru Nani.

Duelul outsiderelor din semifinalele Euro 2016 a inceput promitator, jucatorii celor doua echipe aratand inca din primele minute ca vor sa atace poarta adversa.

Lusitanii au fost mai periculosi in debutul intalnirii, fara insa a avea ocazii reale de gol. Galezii, cu Bale in prim-plan, si-au revenit repede, au echilibrat jocul si au pus probleme in jumatatea adversa de teren.

Prima repriza a fost insa una saraca in ocazii, singurul sut pe poarta apartinandu-i starului galezilor. Cu toate acestea, a fost un balon retinut fara probleme de Rui Patricio.

Soarta semifinalei s-a jucat in debutul partii secunde, atunci cand Cristiano Ronaldo si-a demonstrat inca o data valoarea.

Portughezul a deschis scorul in minutul 51, cu o lovitura de cap superba, iar trei minute mai tarziu a pasat decisiv pentru reusita lui Nani.

Selectionerul galezilor a fortat imediat, facand trei schimbari ofensive rapide dupa golurile Portugaliei, insa echipa sa nu a mai avut forta de a reveni in meci.

Mai mult chiar, portughezii au fost aproape de egalare in trei randuri, prin acelasi Ronaldo, Joao Mario si Danilo, insa Tara Galilor a avut sansa si scorul nu a luat proportii.

Portugalia este prima finalista de la Euro 2016, Germania sau Franta urmand a i se alatura pentru meciul cu trofeul pe masa de la Paris.

ziare.com

Vezi si

Şomuz Fălticeni deschide penultima etapă din play-out

In ultima deplasare din acest sezon al Ligii a III-a, echipa antrenată de Daniel Stoica …