Thursday , June 13 2024

Ciolacu, despre gluma privind Moldova: Din funcția de prim-ministru n-ar fi trebuit să o fac

 Marcel Ciolacu a spus vineri, la Iași, că regretă gluma făcută despre Moldova și susține că din funcția de premier nu ar fi trebuit să facă acest lucru.

Întrebat vineri la Iași cât de tare crede că l-a afectat gluma, din punct de vedere electoral, Ciolacu a spus: „Știți că eu am mai vândut și Ardealul. Cred că a fost unul dintre cele mai dificile momente ale mele, ca om politic, când am vândut Ardealul și s-a devedit a fi o minciună. N-are rost să intru în detaliile glumelor pe care le facem cu toții. Nu cred că dumneavoastră n-ați zis vreodată bancuri cu ardelenii, oltenii, face parte din spiritul românesc. Cu adevărat, ce regret e că din funcția funcția de prim-ministru n-ar fi trebuit să fac acest lucru și a fost interpretat”.

Premierul susține însă că în ultimii ani Moldova a fost „văduvită” de investiții.

„Dar, diferența dintre ce facem efectiv și o glumă nepotrivită e una foarte mare. Niciodată de la Revoluție încoace, un Guvern nu a direcționat mai multe fonduri pentru o zonă de dezvoltare cât o face acest Guvern. (…) Cu fiecare minister în parte am încercat să echilibrăm un lucru care era evident: Moldova a fost văduvită de investiții majore și de un plan de dezvoltare coerent”, a declarat Marcel Ciolacu.

La finalul lunii aprilie, premierul a răspuns la o întrebare despre regionalizare și autostrada care leagă Moldova de restul țării într-un mod bizar. El a spus, printre altele, că „Buzăul nu e în Moldova și vă rog frumos să nu mă jigniți”. (Mediafax)

Vezi si

Clopotele tuturor bisericilor vor fi trase azi în semn de veșnică pomenire a eroilor români, la praznicul Înălțării Domnului

Clopotele bisericilor ortodoxe vor fi trase, joi, la ora 12,00, în semn de veșnică pomenire, …

One comment

  1. Aha! Deci s-a stabilit ca a fost in gluma. Ciolacul nu a vorbit serios din rarunchiul superioritatii buzoiene. Atunci cum stim cand glumeste si cand este serios? Sau poate de vina este pozitia in care este acum?
    Eu sper ca el si toti marlanii ca el sa numere zero voturi in Moldova.