Thursday , June 13 2024

Motociclist de 19 ani, cu permisul suspendat, oprit de polițiști după ce a fentat coada de mașini dintr-o intersecție din centrul Sucevei

Miercuri, în jurul orelor 18:07,  pe str. Ana Ipătescu din municipiul Suceava, polițiștii au observat o motocicletă care circula dinspre str. Nicolae Bălcescu spre str. Mitropoliei. Ajungând în zona de preselecție, înainte de intersecția cu str. Mitropoliei, conducătorul motocicletei nu s-a încadrat corespunzător pentru efectuarea virajului la stânga și a trecut de pe banda a treia de circulație (destinată doar vehiculelor care circulă pe direcția “înainte”) pe banda a patra (destinată doar vehiculelor care efectuează virajul la stânga), fără a se încadra în șirul de vehicule aflate în așteptare. De asemenea, prin această manevră a încălcat și marcajul longitudinal simplu continuu care separa benzile de circulație.

Motociclistul a fost oprit pe str. Mitropoliei, după intersecția cu str. Ion Vodă Viteazul.  Cu ocazia verificărilor efectuate în baza de date, s-a stabilit faptul că persoana care conducea motocicleta se numește D. Ioan, de 19 ani, din orașul Liteni, Acesta deține permis de conducere categ. AM, A1, A2, eliberat la data de 21.11.2023 , dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice fiindu-i suspendat. Pe locul din spate al motocicletei se afla o o fată de 17 ani din satul Rotunda, orașul Liteni, ambele persoane purtau căștile de protecție.

Pe numele tânărului s-a întocmit dosar de cercetare penală, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de “conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …