Tuesday , July 23 2024

Concurs al pompierilor din Serviciile voluntare sau private pentru Situații de Urgență din județul Suceava

Competiția a reunit echipe de pompieri de la Serviciile voluntare pentru situații de urgență din localitățile Bosanci, Cacica, Crucea și Salcea, dar și de la Serviciile private pentru situații de urgență ale operatorilor economici „Egger România” și „Rompetrol Downstream”, punctul de lucru Vatra Dornei.
Participanții și-au pus la încercare abilitățile, curajul și spiritul de echipă în trei probe: ștafeta de 4×100 m, pista cu obstacole și dispozitivul de intervenție.
Echipele câștigătoare au fost, la SVSU, locul 1 – SVSU Bosanci, iar la SPSU, locul 1 – SPSU Egger România.
”Inspectoratul Județean pentru Situații de Urgență „Bucovina” al județului Suceava felicită toate echipele participante pentru implicare și dăruire. Dorim să subliniem importanța vitală a Serviciilor voluntare pentru situații de urgență (SVSU) în derularea misiunilor specifice, în slujba cetățenilor. Pompierii voluntari sunt și ei adevărați eroi ai comunităților noastre, care dau dovadă de curaj, dăruire și spirit de echipă excepționale, fiind mereu pregătiți să intervină în situații de urgență. Le mulțumim din suflet pentru tot ceea ce fac!”, a transmis maior Alin Găleată, purtător de cuvânt al ISU Suceava.

Vezi si

LUME, LUME… HAI LA TÂRG! Peste 100 de meșteri populari vor fi prezenți în weekend la Muzeul Satului Bucovinean 

Muzeul Național al Bucovinei organizează și în acest an manifestarea de tradiție LUME, LUME… HAI …