Thursday , July 18 2024

Fostul internațional Adrian Ilie a primit 8 luni închisoare cu amânarea executării pedepsei după ce a fost prins băut la volan

Fostul internațional român Adrian Ilie (50 de ani) a primit 8 luni de închisoare cu amânarea aplicarea pedepsei pe un termen de supraveghere de doi ani, conform portalului instanțelor, după ce a fost depistat la volan cu o alcoolemie de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Decizia din 5 iunie a fost luată de Judecătoria Sectorului 4 din București, iar fostul mare atacant român, poreclit „Cobra”, are 10 zile la dispoziție să o conteste.

Pedeapsa a fost stabilită „sub aspectul săvârşirii infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice”. Adrian Ilie a fost oprit pe 22 iulie 2023 de polițiști din cadrul Brigăzii Rutiere pe o stradă din Sectorul 1, a fost testat cu aparatul alcooltest care a indicat o concentrație de peste 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat și a fost condus la sediul INML, unde a refuzat prelevarea mostrelor biologice necesare stabilirii alcoolemiei.

Pe durata termenului de supraveghere, Adrian Ilie trebuie să respecte următoarele măsuri de supraveghere pe o perioadă de doi ani de zile: să se prezinte la Serviciul de Probaţiune Braşov, la datele fixate de acesta, să primească vizitele consilierului de probaţiune desemnat cu supravegherea sa, să anunţe, în prealabil, schimbarea locuinţei şi orice deplasare care depăşeşte 5 zile, precum şi întoarcerea, să comunice schimbarea locului de muncă, să comunice informaţii şi documente de natură a permite controlul mijloacelor sale de existenţă.

Vezi si

Handbaliștii de la USV și-au aflat primii adversari de la Campionatul European Universitar

Universitarii suceveni au fost repartizați în Grupa C, alături de portughezii de la University of …