Thursday , July 18 2024

Urmărire prin Putna a unui băiat de 17 ani, fără permis, care plimba o fată de 14 ani cu un scuter neînmatriculat 

Vineri seara, la orele 22.20, pe DN2H de pe raza comunei Putna,  polițiștii au observat un scuter care era condus haotic  dinspre centrul comunei către mănăstirea Putna. Au fost făcute semnale regulamentare de oprire a acestuia, dar conducătorul  nu a oprit și și-a schimbat brusc direcția de deplasare. Scuterul a fost  urmărit  de polițiști, iar pe str. Chiliei s-a reușit blocarea și imobilizarea acestuia în condiții de siguranță pentru conducător și pasager.

Conducătorul vehiculului era B.A, în vârstă de 17 ani, din comuna Vicovu de Jos, iar pasagera era o fată de 15 ani  din Putna.

Băiatul a declarat că nu deține permis de conducere pentru nicio categorie, de asemenea nu a putut prezenta documentele scuterului, spunând doar că  i l-a împrumutat un amic din   Vicovu de Jos. Verificările făcute de polițiști au arătat că scuterul  nu este înmatriculat sau înregistrat. Tânărul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ. El s-a ales cu dosar penal pentru ”conducerea unui vehicul fără permis de conducere ” și „ punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat ”.

Vezi si

Gospodărie din Ipotești, distrusă de un incendiu pornit de la un aragaz nesupravegheat

Joi, în jurul orei 12.30, a fost semnalat un incendiu la o casă de locuit …