Thursday , June 13 2024

Conducerea Federației Române de Rugby s-a aflat joi într-o vizită oficială în județul Suceava

Oficialii FRR, în frunte cu președintele Alin Petrache și selecționerul echipei naționale, David Gerard, au purtat mai multe discuții despre viitorul rugbyului local cu reprezentanții echipelor din Gura Humorului și Suceava.

Conducerea Federației Române de Rugby și membrii staff-ului tehnic al echipei naționale de rugby s-au aflat joi într-o vizită oficială în județul Suceava.


secretarasite

Prima oprire a fost la Gura Humorului, unde a avut loc o întâlnire cu primarul Marius Ursaciuc, în care principalul subiect de discuție a fost noua bază sportivă ce urmează a fi ridicată în localitate, bază care va avea un teren cu dublă folosință rugby/fotbal, o tribună cu o capacitate de aproape 1.000 de locuri, cu o sală de sport și spații de recuperare sportivă.

De asemenea, delegația condusă de președintele FRR Alin Petrache, a asistat la antrenamentul echipei locale RC Gura Humorului, ocazie cu care selecționerul “stejarilor”, David Gerard, a remarcat mai mulți tineri jucători cu potențial.

Următoarea oprire a fost la Suceava, la Liceul cu Program Sportiv, unde au avut noi discuții la care au mai luat parte de această dată viceprimarul Lucian Harșovschi, directorul LPS, Ciprian Anton, inspectorul școlar Marius Colțuneac și conducerea CSM Suceava.

Ziua s-a încheiat la terenul de rugby Unirea, alături seniorii de la CSM Suceava și juniorii de la LPS Suceava, împreună cu antrenorii acestora. (D.C.)

Vezi si

Transport de 4,5 mc de lemn fără acte, depistat de polițiști la Sucevița

Miercuri, la ora 17.40, polițiștii  au oprit pentru control, pe DN 17A, raza comunei Sucevița, …