Thursday , June 13 2024

Candidații PNL pentru primăriile Vulturești, Dolhești, Horodniceni și Drăgoiești, lansați sâmbătă de Gheorghe Flutur și lideri liberali suceveni

Sâmbătă, Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava, a continuat maratonul de întâlniri cu alegătorii din județ, participând la lansarea candidaților PNL pentru primăriile comunelor Vulturești, Dolhești, Horodniceni și Drăgoiești. Astfel, după ce în cursul dimineții a fost prezent la Bunești, la lansarea candidatului liberal Cezar Ciornei, președintele PNL Suceava a  participat la două lansări de candidaturi  la Vulturești și Dolhești.
Împreună cu deputatul liberal Bogdan Gheorghiu, în Vulturești,  Flutur a stat de vorba cu localnicii, care sunt foarte optimiști că de data această va câștiga profesorul Ioan Crăciun, căruia acum 4 ani i-au lipsit doar câteva voturi pentru a deveni primar.
Vulturești este o comună cu foarte multe probleme, o comună care nu are apă și canal în nici unul din sate, e o comună care are nevoie de modernizare de străzi și de asfaltare. Cetățenii au făcut o comparație între cele două administrații liberale vecine, orașul Liteni, cu primarul Tomiță Onisii și comuna Hârtop, condusă liberalul Cătălin Hrețcan. Ambele localități modernizate cu foarte multe proiecte unde iți este mai mare dragul să locuiești.
De asemenea, Gheorghe Flutur și Bogdan Gheorghiu au lansat candidatul liberal de primar din comuna Dolhești, pe tânărul Gabriel Boboc.
Din discuțiile cu oamenii a rezultat o nemulțumire a populației din cauza lipsei apei și a canalizării. ”Oamenii au nevoie de drumuri asfaltate, pentru că au asfalt tip potecă, pe care nu încape nici o căruța. Au nevoie de dispensar medical la Dolheștii Mici și în Valea Bourii, au nevoie de medic de familie, pentru că vechiul medic a fost alungat din comună”, a declarat Gheorghe Flutur.
Președintele PNL Suceava a prezentat marele proiect de aducțiune de gaz metan care vine la Dolhasca, la Liteni și se extinde și la Dolhești. Le-a explicat oameniloa importanța realizării autostrăzii  A7, care vine foarte aproape de comuna Dolhești și le-a cerut cetățenilor din Dolhești un vot pentru Gabriel Boboc. «Cu el dăm drumul la proiectul „Dolhești la Autostradă”», a spus Flutur.
În a doua parte a zilei de sâmbătă, Gheorghe Flutur, împreună cu foștii miniștri liberali Bogdan Gheorghiu și Daniel Cadariu și a administratorului public al județului Suceava, Irina Vasilciuc, au participat la lansarea candidaturilor la funcția de primar din partea PNL la Horodniceni și Drăgoiești.
La Horodniceni, primarul în funcție, Nicolae Florea, în fața unui cămin cu peste 350 de oameni, a avut un film impresionant de prezentare a realizărilor din ultimul său mandat. Președintele Flutur a vorbit la superlativ despre Nicolae Florea, spunând că este un model de administrație liberală cu care ne mândrim.
”A asfaltat toată comuna, a adus apa și canalul, are parcuri de joacă pentru copii, terenuri de sport. Drumurile județene care traversează comuna sunt de asemenea modernizate și într-o stare foarte bună”, a spus Flutur.
Președintele Flutur a vorbit de legarea municipiului Fălticeni de stațiunea Mălini și de Autostrada Unirii A8 și despre faptul că se vor face și investiții de peste 50 mil. euro prin Programul Operațional Regional pentru lărgirea acestui drum cu pod nou la Cornu Luncii peste apa Moldovei.
De asemenea președintele Gheorge Flutur i-a anunțat pe cei din Horodiceni că s-a finalizat modernizarea drumului județean, adică Liteni – Moara – Suceava, legătură prin intermediul centurii ocolitoare a Sucevei cu autostrăzile A7 și a Nordului. Astfel, Horodniceni este la câțiva km de cele două autostrăzi.
La Drăgoiești, am lansat candidatura viceprimarului în funcție, Adrian Brădățan, care are un program curajos, de introducerea a apei și canalului în localitate, de introducere a gazului metan, dar și de rezolvare a nemulțumirilor din cartierul romilor privind asfaltarea de urgență a drumurilor și introducerea unui microbuz școlar. Drăgoiești se uită atent cu un ochi la administrațiile liberale de la Moara, Horodniceni, Șcheia și doresc și ei o administrație liberală”, a spus Gheorghe Flutur, președintele PNL Suceava.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

Transport de 4,5 mc de lemn fără acte, depistat de polițiști la Sucevița

Miercuri, la ora 17.40, polițiștii  au oprit pentru control, pe DN 17A, raza comunei Sucevița, …