Wednesday , June 19 2024

Adrian Popoiu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Siret. Flutur: Orașul se află pe drumul cel bun și va avea autostradă

Adrian Popoiu a avut duminică, 26 mai, lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar la Siret, unde peste 350 de oameni au umplut sala Casei de Cultură din Siret și au aplaudat la scenă deschisă realizările acestui primar liberal, care a atras fonduri de peste 66 milioane de euro.
Gheorghe Flutur i-a mulțumit pentru echipa foarte bună pe care o formează cu Adrian Popoiu și a menționat câteva dintre investițiile realizate împreună: Parcul Științific, Muzeul de Istorie Siret, cu Memorialul Holocaustului Evreilor din Bucovina și asfaltarea drumului național până la vamă, toate datorită demersurilor lui Gheorghe Flutur. De asemenea, modernizarea Vămii Siret, în valoare de 10 milioane de euro, a fost posibilă tot datorită demersurilor făcute de președintele Consiliului Județean.
Cel mai important proiect menționat este Autostrada A7, care va ajunge până la Siret și va contribui la dezvoltarea și modernizarea acestei zone. Gheorghe Flutur a discutat și despre orașul Siret în contextul autostrăzii, despre drumurile județene spre Frătăuții Noi, spre Negostina și Calafindești. El a vorbit despre locurile de muncă ce urmează a fi create de investitori români și străini, în urma demersurilor pe care le-a făcut, precum și despre modernizarea spitalelor, a școlilor, a spațiilor verzi și a locurilor de joacă pentru copii.
Gheorghe Flutur le-a mulțumit siretenilor pentru solidaritatea demonstrată în momentele dificile de la graniță și le-a cerut să voteze pentru Adrian Popoiu, pentru lista de consilieri locali, pentru el și pentru lista de consilieri județeni ai PNL. Președintele Flutur a primit cel mai frumos răspuns printr-un ropot de aplauze prelungite. El și-a exprimat optimismul că Siretul se află pe drumul cel bun, chiar dacă adversarii au pus un banner răutăcios. Totuși, drumurile sunt modernizate, ceea ce confirmă progresul realizat.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod  AEP 21240015

Vezi si

Lucrările de asfaltare pe străzile Tipografiei și Leca Morariu vor fi finalizate până pe 15 iulie

Asfaltarea continuă pe mai multe străzi din municipiul Suceava, mai ales că odată cu finalizarea …