Monday , July 22 2024

Continental Hotels anunță discounturi de 20% la rezervările directe prin campania #știupecineva (P)

 Continental Hotels anunță o reducere de 20% care va fi disponibilă pentru serviciile de cazare în toate hotelurile Continental Hotels din țară.

Cel mai mare lanț hotelier românesc, Continental Hotels, vine cu prețuri competitive la rezervările directe, prin campania de comunicare #știupecineva, o continuare a campaniei de discounturi începută acum patru ani, unde angajații sunt partenerii de încredere pe care clienții îi pot contacta pentru servicii hoteliere și cu ajutorul cărora pot beneficia de discounturi competitive.

„De 33 de ani suntem pe piața din România. Suntem opțiunea corectă atunci când vine vorba despre servicii hoteliere și avem grijă de oaspeții noștri atunci când sunt departe de casă, astfel încât să se concentreze pe ceea ce este important pentru ei. În același timp, anticipăm cu pasiune nevoile lor și cu profesionalism răspundem prompt solicitărilor. De la poziționarea centrală și până la experiență culinară, facem tot posibilul să le oferim oaspeților tot ceea ce au nevoie, iar acest lucru se datorează faptului că ne îmbunătățim constant serviciile alături de o echipă valoroasă”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels.

Campania continuă angajamentul de loialitate pe care lanțul hotelier îl are față de clienții săi. Astfel, cei care fac rezervări direct prin hotel vor beneficia de o reducere de 20% la serviciile de cazare și din restaurant, reducere aplicată la check-in. În plus, dacă gradul de ocupare permite, se poate oferi gratuit un upgrade la un tip de cameră superior. La alegere, clienții pot opta pentru Early check-in sau Late check-out.

#știupecineva este atât o campanie de comunicare, cât și o campanie de recunoaștere a oamenilor din spatele Continental Hotels, a reușitelor acestora, a experienței lor profesionale și a culturii și valorilor companiei, toate parte dintr-o cultură organizațională eficientă, orientată nu doar către clienți, ci și către angajați.

„Angajații Continental Hotels sunt oameni valoroși, oameni care pun pasiune în tot ceea ce fac. Mulți dintre ei ne-au fost alături în momentele cele mai grele din industrie și pentru asta le sunt foarte recunoscător. Nu este ușor să crești o echipă, cum nu este ușor deloc să ai oameni pe care să te poți baza atât în momentele bune, cât și în momentele mai provocatoare. De aceea, vreau să le mulțumesc colegilor mei că sunt aici zi de zi și că fac lucrurile să funcționeze la cel mai înalt nivel de profesionalism”, declară Radu Enache, CEO Continental Hotels.

Mai multe informații despre campanie se pot găsi în orice hotel Continental Hotels din România și pe siteul www.continentalhotels.ro.

 

Vezi si

Ministrul Energiei: Până în 1 aprilie 2025 vom avea o definiţie a consumatorului vulnerabil în sectorul energetic

Ministrul Energiei, Sebastian Burduja, a anunţat că, până în 1 aprilie 2025, va exista o …