Saturday , May 18 2024

Iohannis se relaxeaza la Balea Lac

Presedintele Klaus Iohannis se relaxeaza in varf de munte. Mai exact, seful statului s-a dus la Balea Lac, ocazie cu care a laudat Romania pentru peisajele superbe pe care le ofera, unele dintre cele mai spectaculoase de pe continent.
iohannis balea

“Drumetiile montane raman o pasiune pentru mine asa ca am urcat din nou pe munte. Va spun cu toata sinceritatea: avem probabil cele mai spectaculoase peisaje din Europa. Merita sa le descoperiti! ‪#BaleaLac”, a scris pe Facebook Klaus Iohannis.
Alaturi de aceste randuri, pe contul oficial al presedintelui a fost postata si o fotografie, in care Iohannis apare imbracat sport si cu un rucsac in spate.
Anul trecut, Iohannis a fost plecat in concediu in Insulele Madeira, dar si la Neptun si Sibiu.
Acum insa seful statului nu este in concediu, ci doar a facut o iesire de weekend la munte. Presedintele are program saptamana viitorare la Cotroceni, potrivit site-ului Administratiei Prezidentiale, care mentioneaza ca Iohannis va primi luni o delegatie a Congresului Statelor Unite ale Americii.
 

Vezi si

Un poliţist de frontieră din Ucraina a împuşcat mortal un bărbat care încerca să fugă în România. Polițistul a fost arestat

Autorităţile ucrainene au arestat un membru al Gărzii de Frontieră pentru uciderea cu un foc …