Tuesday , June 25 2024

Primarul Gheorghe Dîrțu, susținut de oamenii din Ilișești pentru un nou mandat

Președintele PNL, Gheorghe Flutur, a participat, vineri,  la lansarea candidatului liberal Gheorghe Dîrțu la funcția de primar în Ilișești.
Acesta ocupă funcția de primar interimar din partea liberalilor, după ce fostul primar, Radu Avasiloaiei, a decedat.
O sală plină, cu aproape 200 de oameni la Ilișești, a ascultat realizările primarului Dirțu. Oamenii au luat cuvântul și au exprimat mulțumiri pentru felul de a fi al acestui om harnic, modest și foarte implicat. Primarul Dirțu este și electrician, și instalator, și om care se urcă pe utilaj, dar are și foarte multe proiecte administrative. A modernizat drumuri și școli, are proiect pentru apă și canalizare în toată localitatea, are proiect pentru aducerea gazului metan, are proiect de parc fotovoltaic. Are proiecte și pentru Brașca, drumuri, canalizare. A construit poduri și podețe.
Președintele Gheorghe Flutur a cerut un vot pentru acest primar, astfel încât să continue aceste proiecte și vină cu altele noi pentru comuna Ilișești, împreună cu președintele Consiliului Județean, Gheorghe Flutur. „Am încredere în maturitatea și înțelepciunea gospodarilor din Ilișești că vor vota tandemul Gheorghe Dirțu la primărie și Gheorghe Flutur la președinția Consiliului Județean la alegerile din 9 iunie. Faptele vorbesc și vrem să fim analizați după faptele noastre”, a încheiat Flutur.
COMANDAT DE PNL FILIALA SUCEAVA, COD AEP 21240015

Vezi si

CSM Suceava are o sportivă calificată oficial la Jocurile Olimpice de la Paris

Rădăuțeanca Mădălina Amăiestroaie (21 de ani) va reprezenta România în proba olimpică de tir cu …