Wednesday , October 5 2022

Printul William este cel mai influent barbat în Marea Britanie


Prin]ul William, în vârst\ de 29 de ani, a ocupat prima pozi]ie în topul celor mai influen]i b\rba]i în Marea Britanie, în urma unui sondaj realizat de editorii site-ului AskMen.com, la care au participat peste 7.000 de cititori, informeaz\ contactmusic.com.
Editorii site-ului AskMen.com au realizat acest sondaj pentru a identifica celebrit\]ile ale c\ror realiz\ri [i statute sociale au avut cel mai mare impact asupra vie]ii de zi cu zi din Marea Britanie în ultimele 12 luni.
Pe locul al doilea s-a clasat DJ-ul francez David Guetta, iar fotbalistul portughez Cristiano Ronaldo a ocupat pozi]ia a treia.
Jurnalistul britanic Piers Morgan ocup\ pozi]ia a patra, devansându-l pe Mark Zuckerberg, fondatorul re]elei de socializare Facebook, clasat pe locul al cincilea.
Prin]ul Harry, de[i se bucur\ de o mare popularitate, a ocupat doar locul al 12-lea în acest sondaj, iar premierul britanic David Cameron se afl\ pe locul al 49-lea.
Topul 10 al celor mai influen]i b\rba]i în Marea Britanie este completat de cofondatorul companiei Apple Steve Jobs, pe locul al [aselea, managerul echipei de fotbal Manchester United Alex Ferguson, actorul american Charlie Sheen, omul de afaceri britanic Alan Sugar [i pre[edintele american Barack Obama.

Vezi si

Depeche Mode va concerta la București în iulie 2023. Primul album după moartea lui Andy Fletcher

Depeche Mode revine la București în 2023. Trupa va susține un concert care face parte …