Saturday , June 22 2024

Marian Andronache – soluții pentru eliminarea decalajelor dintre cartierele Sucevei

Marian Andronache, candidatul Alianței Dreapta Unită (USR, PMP, Forța Dreptei) la Primăria Suceava, a prezentat vineri, într-o conferință de presă, proiectele sale și ale echipei sale de consilieri pentru rezolvarea problemelor din cartierele Sucevei.

Marian Andronache i-a avut alături la conferința de presă de vineri pe o parte dintre viitorii săi consilieri, ”echipa câștigătoare” cum a denumit-o candidatul ADU la Primăria Suceava: Anca Gâtlan, profesor universitar, secretar general al Partidului Mișcarea Populară și antreprenor local, Georgeta Lazarovici,  expert evaluator, președintele organizației municipale – Cristi Timoficiuc, antreprenor local,  doctorul Octavian Albu – managerul Clinicii CFR  Burdujeni, Sebastian Gheorghe, arbitru internațional, antreprenor și Cristina Sbârnea, medic stomatolog. ”O parte din echipa câștigătoare o aveți în față astăzi, o echipă de profesioniști, oameni care au în spate cariere, oameni în care au spate profesii, oameni care au afaceri și conduc firme, care reușesc să dea salarii la oameni și știu ce înseamnă a fi antreprenor local în Suceava”, a spus Marian Andronache.

Unul dintre cele mai importante proiecte ale lui Marian Andronache și ale echipei ADU de consilieri locali îl reprezintă un program de dezvoltare pe cartiere, astfel încât, ținând cont de  problemele specifice zonei, să fie eliminate decalajele care există acum între diferite cartiere ale municipiului Suceava.

”Avem un plan de dezvoltare pe cartiere, fiecare cartier este luat în seamă și în fiecare cartier se va întâmpla câte ceva. Știm ce avem de făcut în acel cartier. Practic, trebuie să intrăm în fiecare cartier în așa fel încât să eliminăm decalajele existente în momentul acesta între cartiere. Ați văzut, în momentul de față și în mandatele trecute s-au făcut lucrări în cartiere, dar nu s-a mers într-un mod coordonat, într-un mod centralizat. Noi vrem să atragem fonduri, fonduri europene, fonduri guvernamentale, fonduri de mediu, orice putem, în așa fel încât, atunci când am intrat într-un cartier, să reușim să facem spațiile verzi, alei pietonale, mobilier urban, iluminat și să lăsăm cartierul înfrumusețat. Nu facem pe bucăți, un trotuar, aici, o alee, acolo, mai scoatem un gard viu nu știu de unde, în așa fel încât oamenii sunt nervoși, sunt supărați, unii că aici s-a făcut, în partea astalaltă nu s-a făcut sau că  ai distrus spațiul verde și ai făcut o parcare. Nu. Totuși trebuie să fie coordonat în așa fel încât, dacă ai venit cu un proiect pentru cartier, omul să știe ce se va întâmpla acolo și atunci sigur că nu vor mai exista discuții de genul acesta” a spus Marian Andronache.

În acest sens, candidatul ADU la Primăria Suceava a prezentat planurile sale de dezvoltare și înfrumusețare a cartierelor Sucevei:

 

Acest material a fost comandat de Partidul MISCAREA POPULARA (parte a alianței electorale „Alianța DREAPTA UNITĂ USR-PMP-FORȚA DREPTEI”). CODUL MANDATARULUI PMP 21240022

Vezi si

Ucrainean cu mandat de arestare pentru furt calificat emis de autoritățile franceze, depistat la Vicovu de Sus

Vineri, L. Yurii,  cetățean ucrainean, de 27 ani, cu domiciliu în localitatea Cernăuți, a fost …