Tuesday , November 29 2022

Interpretul "Ai Se Eu Te Pego" a cerut 150.000 de euro pentru a canta la Mamaia, in august

Brazilianul Michel Telo (31 de ani), solistul care a spart topurile muzicale cu piesa “Ai Se Eu Te Pego”, este atât de solicitat de cluburile din întreaga lume, încât abia după şase luni de negocieri la sânge a acceptat să cânte, pe 19 august, la Mamaia.
Însă nu a fost treabă uşoară pentru organizatori, căci pentru a-l convinge să aterizeze cu avionul lui personal şi pe plaiurile mioritice, s-au dus tratative grele. Si suma pentru care Michel Telo s-a lăsat convins este de 150.000 de euro. Aşadar, cum contractul a fost semnat, pe 19 august, în Clubul Princess din Mamaia, brazilianul le va încinge pe românce pe ritmurile piesei “Ai Se Eu Te Pego”.
Brazilianul va ajunge la Constanţa cu un avion particular şi va fi însoţit de un staff de 30 de persoane. Pe scenă va urca şi un DJ renumit din Sao Paolo, pe care Michel Telo l-a prezentat organizatorilor români drept un as în acest domeniu.
În prima parte a acestui an, cântăreţul în vârstă de 31 de ani a devenit din nou burlac. După un mariaj de peste trei ani, Michel şi Ana Carolina Lago au divorţat la 10 februarie.

Vezi si

Metallica lansează un nou album. Trupa face un turneu de un an în Europa și America

Metallica anunță lansarea unui nou album și un turneu de un an și jumătate în …