Tuesday , May 21 2024

Trupa Coldplay va susține un al doilea concert la București, după ce cererea de bilete în presale a depășit toate așteptările

Coldplay adaugă încă un concert la București anul viitor, „datorită cererii incredibile”. „Datorită cererii incredibile, o a doua dată a turneului mondial Coldplay Music Of The Spheres a fost adăugată pe 13 iunie pe Arena Națională din București. Biletele în vânzare anticipată sunt deja disponibile”, a anunțat trupa.

Coldplay anunțase inițial un concert în România, pe 12 iunie 2024, pe Arena Naţională.

Biletele au fost puse în pre-vânzare astăzi, la ora 09:00, ora la care deja aproape 35.000 de oameni „stăteau la coadă”, ca peste doar câteva minute numărul aproape să se dubleze. Platforma de vânzare a fost suprasolicitată și a dat numeroase erori, astfel că mulți au pierdut locul și au fost puși să reia așteptarea, când „coada” deja număra peste 80.000 de persoane și nu au mai prins bilet.

Coldplay este adusă în România de Emagic Entertainment, unul dintre cei mai mari organizatori de evenimente din România, care i-au adus la noi şi pe Guns N’Roses, Metallica, Depeche Mode, Sting sau Lenny Kravitz, printre multe alte nume mari ale scenei mondiale.

Concertele de la București fac parte din turneul mondial „Music of the Spheres“, care începe la Atena, pe 8 iunie, Capitala României fiind a doua oprire. După cele două showuri de la noi, Coldplay vor cânta la Budapesta pe 16 iunie și apoi la Lyon pe 22 şi 23 iunie. În iulie 2024 trupa va concerta la Roma, Düsseldorf şi Helsinki, iar în august la München, Viena şi Dublin.

Vezi si

O biserică din Germania  atrage tinerii cu liturghii pe tema Taylor Swift

Biserica din Heidelberg atrage tinerii cu o liturghie pe tema Taylor Swift. Rezultatele au fost …