Tuesday , May 28 2024

Ed Sheeran va concerta în România vara viitoare

Ed Sheeran, unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați cântăreți britanici, se întoarce în România, iar fanii au ocazia de a-l vedea pe Arena Națională din București.

Concertul va fi cu adevărat special, având inclusă o prestație unică a talentatului artist Calum Scott, ca invitat special. Colaborarea dintre cei doi artiști promite să aducă un plus de „magie” și emoție în cadrul acestui eveniment muzical memorabil.

Evenimentul este programat pentru luna august a anului 2024, deci fanii se vor putea bucura de un moment special vara viitoare.

Turneul “Mathematics Tour” este denumit astfel pentru a sublinia legătura specială dintre Ed Sheeran și muzica sa, punând în centrul atenției pasiunea sa pentru artă și dragostea sa pentru fanii săi. Acesta va include interpretarea melodiilor de pe fiecare album al său, oferind publicului o călătorie muzicală captivantă.

Cu o producție de excepție și elemente vizuale impresionante, fanii se pot aștepta la un show grandios ce va combina muzica excepțională a lui Ed Sheeran cu efecte vizuale de neegalat, promit organizatorii.

Vezi si

Cannes 2024: Filmul ”Anora”, regizat de Sean Baker, a câştigat trofeul Palme d’Or. Lista câștigătorilor

„Anora”, o dramă amuzantă și emoționantă despre o tânără dansatoare exotică care se implică în …