Friday , June 14 2024

Graceland, casa lui Elvis Presley, pare să fi scăpat la limită de de executare silită

Graceland, renumita casă a lui Elvis Presley, a scăpat la limită de o licitație de executare silită programată pentru joi, după ce nepoata regelui rock and roll, Riley Keough, a obținut un ordin de restricție temporară.

Keough, moștenitoarea Graceland după moartea prematură a mamei sale, Lisa Marie Presley, în ianuarie 2023, contestă legalitatea vânzării. Ea susține că actul pe care mama sa l-ar fi semnat în 2018, punând Graceland ca garanție pentru un împrumut de 3,8 milioane de dolari, este o fraudă, relatează NBC News.

Procesul intentat de Keough contestă existența împrumutului, autenticitatea semnăturii mamei sale și chiar existența creditorului, Naussany Investments and Private Lending LLC. De asemenea, pune sub semnul întrebării implicarea notarului public care ar fi autentificat actul.

Acțiunea depusă la 15 mai la Shelby County Chancery Court susține că împrumutul nu a existat niciodată, că Lisa Marie Presley nu a semnat nimic, iar creditorul nu există.

O audiere în instanță este programată pentru miercuri pentru a decide soarta Graceland. Judecătorul va lua în considerare argumentele lui Keough și va stabili dacă vânzarea poate continua.

Se pare că Keough a reușit să obțină un ordin de restricție temporară împotriva oricărei vânzări înainte ca o instanță să se pronunțe asupra cererii sale de ordin judecătoresc.

De ani de zile, vastul domeniu Graceland a fost destinația celor care îi aduc un omagiu lui Elvis.

Acesta a cumpărat Graceland Mansion în 1957 și a locuit acolo până la moartea sa, în 1977. (Mediafax)

Vezi si

Membrii trupei Coldplay, extrem de afectați de reacția publicului de la București în timpul piesei manelistului Babasha

Membrii trupei Coldplay au părut extrem de afectați de reacția publicului după momentul din timpul …