Wednesday , May 22 2024

Cinema City din Iulius Mall Suceava deschis în prima zi de Paști. Programul complet al Iulius Mall de Sărbători

De Paște ne întâlnim cu bucurie și recunoștință pentru a celebra nu doar renașterea primăverii, ci și valorile care ne definesc și aduc comunitatea împreună. Ca în fiecare an, de Paşti, Iulius Mall Suceava are un program special de sărbători.

Sărbătorile pascale sunt un prilej pentru a petrece mai mult timp alături de cei dragi, astfel că, în perioada următoare, programul Iulius Mall Suceava este unul special. Sâmbătă, 4 mai 2024, ai timp să achiziționezi ultimele produse de pe lista de cumpărături deoarece, atât magazinele din Iulius Mall, cât și Auchan sunt deschise până la ora 18.00. Duminică, în prima zi de Paște, magazinele și hypermarketul sunt închise.

Fără pauză de la filme – Cinema City este deschis în fiecare zi.

 Cinema City vă așteaptă sâmbătă la film, în intervalul orar 10.00 – 18.00, iar în prima zi de Paște, între orele 14.00 – 23.00. De luni, programul revine la normal: 10.00 – 22.00.

 

Vezi si

Weekend plin de evenimente la Iulius Mall:  Bursa Generală a Locurilor de Muncă revine cu o nouă ediție, iar copiii talentați se întâlnesc la etapa zonală a Festivalului-concurs naţional „Voinicelul”

AJOFM Suceava organizează vineri, la Iulius Mall Suceava, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, un …