Tuesday , June 25 2024

„Dați-mi primarul meu!”. Apelul lui Flutur către locuitorii din Dorna Arini, la lansarea candidaturii liberalului Andrei Mazăre la Primărie

Peste 400 de oameni s-au adunat marți, 21 mai, la Dorna-Arini, pentru lansarea candidatului liberal, primarul Andrei Mazăre.

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, li s-a adresat muntenilor cu un discurs de suflet:

„Dați-mi primarul meu! Andrei Mazăre este unul dintre cei mai tineri primari liberali, care a excelat în primul mandat și a transformat stațiunea turistică Dorna-Arini într-o perlă a munților Dornei. În patru din cele șase sate ale comunei a adus apă și canalizare, care în zilele viitoare vor fi puse în funcțiune. Lungimea rețelei este de 12 km. Are pregătit un al doilea proiect de extindere a rețelei de apă și canalizare pe o distanță de 7 km. A început asfaltarea străzilor, având în vedere 11 străzi care urmează să fie asfaltate. Școala din satul Rusca se modernizează în momentul de față. Peste 10 km de iluminat public cu LED-uri moderne funcționează deja în comună”.

Gheorghe Flutur a enumerat și realizările primarului Andrei Mazăre în domeniul educației și, mai ales, faptul că a reușit să unească oamenii: „A introdus masa sănătoasă în școli pentru copii, a dotat școlile cu un microbuz electric modern, care va sosi la Dorna Arini în zilele următoare. Poate cel mai important lucru, a reușit să unească oamenii, organizând acțiuni voluntare de curățenie. Comuna este curată, iar oamenii vorbesc la superlativ despre el. Pentru mine, ca președinte PNL la Suceava, Andrei Mazăre este o carte de vizită a administrației liberale cu care mă mândresc în fiecare localitate din județ.”

Evenimentul liberalilor de la Dorna Arini a durat peste o oră, fiind urmat de o sesiune de fotografii, la solicitarea oamenilor, lucru care demonstrează căldura și aprecierea față de primar. Andrei Mazăre a reușit să salveze imaginea unei coaliții, trecând de la o sală goală de 7 oameni la una plină de 400, demonstrând astfel solidaritatea în coaliție.

COMANDAT DE PNL FILIALA SUCEAVA, COD AEP 21240015

Vezi si

De o săptămână, pagina de facebook a Mănăstirii Dragomirna este ținta unui atac al unor hackeri

Contul de facebook al Mănăstirii Dragomirna  a fost spart de hackeri care au pus în …