Thursday , June 13 2024

Weekend plin de evenimente la Iulius Mall:  Bursa Generală a Locurilor de Muncă revine cu o nouă ediție, iar copiii talentați se întâlnesc la etapa zonală a Festivalului-concurs naţional „Voinicelul”

AJOFM Suceava organizează vineri, la Iulius Mall Suceava, Bursa Generală a Locurilor de Muncă, un eveniment mult așteptat de toți cei care sunt în căutarea unui loc de muncă, dar și de potențialii angajatori care vin cu peste 278 de oferte de angajare disponibile la nivelul județului. Tot în acest weekend, Festivalul-concurs ,,Voinicelul”aduce pe scenă un număr impresionant de copii talentați, din toată zona Sucevei, iar cei mici au ocazia să participe la activități dedicate lor.

Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) Suceava organizează vineri17 mai 2024, la Iulius Mall Suceavaîncepând cu ora 10:00Bursa Generală a Locurilor de Muncă. Evenimentul atrage an de an angajatori dintr-o varietate de domenii de activitate care vor veni cu oferte pentru toate nivelurile de pregătire și educație, dar și cu suport pentru cei interesați să descopere oportunitățile profesionale. Organizatorii de la AJOFM Suceava le oferă celor tineri, viitori absolvenți ai promoției 2024, oportunitatea de a întâlni potențiali angajatori și de a beneficia de consiliere și orientare în carieră. De asemenea, vor fi disponibile standuri de suport pentru persoanele cu diferite vulnerabilități de inserție pe piața muncii, precum şi cursuri de calificare gratuite, destinate persoanelor fără venituri.

Și tot în acest weekend, Iulius Mall Suceava va fi gazda celei de-a XX-a ediţii a Festivalului-concurs naţional de interpretare artistică pentru preşcolari „Voinicelul”1.300 de copii, cu vârste cuprinse între 4 şi 6 ani, vor urca, începând cu ora 8:00, pe scena amplasată în food courtul Iulius Mall. Fie că participă la concurs sau vine pentru a-și susține prietenii, copilul tău va fi încântat să descopere diversitatea de numere artistice, dar și să socializeze într-un cadru prietenos.

Sâmbătă, începând cu ora 16:00Teatro Blu le dă întâlnire celor mici, la etaj, zona foodcourt, cu piesa de teatru si magie pentru copii ,,Povestea Prințesei Thea”. De la ora 14:00 și de la ora 16:00, Creativ&Deco le-a pregătit celor mici o serie de activități care le vor trezi entuziasmul și le vor pune imaginația la încercare. Participarea este gratuităîn limita locurilor disponibile, atelierele având loc în zona culoarului Kids.

Vezi si

Euro 2024 se vede la Iulius Mall Suceava! Vino să trăieşti emoția competiției și să susții naționala României!

Euro 2024 se vede la Iulius Mall Suceava, pe un ecran gigant! Fanii „sportului rege”, …