Saturday , June 22 2024

Actorul Sebastian Stan în rolul lui Donald Trump în „The Apprentice”, 8 minute de ovații la Cannes (VIDEO)

Sebastian Stan joacă rolul principal în “The Apprentice”, film care analizează viața lui Donald Trump înainte de intrarea în politică. Premiera mondială a peliculei a avut loc la Cannes 2024 și a fost primită bine de public, cu opt minute de ovații. Actorul de origine română a fost teribil de emoționat în timpul aplauzelor.

Prezentat ca o explorare a puterii și a ambiției, plasat într-o lume a corupției și a înșelăciunii, “The Apprentice” examinează eforturile lui Trump de a-și construi afacerea imobiliară în New York, în anii ’70 și ’80. De asemenea, sapă și în relația sa cu infamul avocat Roy Cohn. Este o poveste mentor-protejat care prezintă originile unei mari dinastii americane.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Variety (@variety)

Stan a lucrat alături de Jeremy Strong din serialul “Succession”, care joacă rolul avocatului Roy Cohn, dar și de actrița bulgară Maria Bakalova, care o întruchipează pe Ivana Trump, prima soție a lui Donald. Regizat de Ali Abassi, după un scenariu al jurnalistului Gabriel Sherman, care a acoperit știrile de la Casa Albă în timpul Administrației Trump, filmul are un titlu care amintește de seria care a revitalizat cariera și imaginea publică ale lui Donald Trump, după o serie de eșecuri în afaceri și falimente.

“The Apprentice” a fost una dintre cele mai așteptat pelicule de la ediția de anul acesta a Festivalului de Film de la Cannes. Răspunsul a fost pe măsură, căci publicul s-a ridicat în picioare și a aplaudat opt minute producția pe care tocmai o văzuseră. Regizorul Abassi a fost atât de încântat încât a început să sară până când i-a ieșit cămașa din pantaloni, scrie Variety. Alături de el, pe covorul roșu au fost Sebastian Stan și Maria Bakalova. Marele absent a fost Jeremy Strong, care are stagiune pe Broadway.

filmnow

Vezi si

Actorul Donald Sutherland a murit la vârsta de 88 de ani

Actorul Donald Sutherland, protagonistul unor filme precum „Jocurile foamei” și „Animal House”, a murit la …