Friday , December 2 2022

ELENA UDREA, fără imunitate. Deputaţii jurişti au AVIZAT favorabil URMĂRIREA PENALĂ

udrea

Comisia juridică din Camera Deputaţilor discută, miercuri, ridicarea imunităţii Elenei Udrea după ce DNA a cerut aviz pentru începerea urmăririi penale a deputatului în dosarul “Gala Bute”.
Elena Udrea a declarat, înainte de începerea şedinţei, că va cere deputaţilor jurişti să dea aviz favorabil cererii DNA de încuviinţare a urmăriiri penale în Dosarul GALA BUTE.
“În niciun caz n-o să mă dezic de ceea ce am susţinut zece ani, de susţinerea justiţiei. Voi cere comisiei să dea un aviz favorabil”, a precizat Udrea.
Comisia juridică a Camerei Deputaţilor s-a întrunit pentru a discuta cererea DNA pentru începerea urmăririi penale a lui Udrea în cazul “Gala Bute”, conform Romania TV.
“Avem o solicitare a procurorului general în ceea ce o priveşte pe doamna Elena Udrea pentru începerea urmăririi penale. Biroul permanent, în unanimitate, a înaintat către Comisia juridică solicitarea procurorului având termen de trei zile pentru întocmirea raportului şi apoi cinci zile pentru plen”, a declarat secretarul Camerei Deputaţilor Marcel Ciolacu, la finalul seşdinţei Biroului permanent.
DNA a cerut începerea urmăririi penale faţă de Elena Udrea, deputat şi fost ministru al Dezvoltării Regionale şi Turismului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de abuz în serviciu, tentativă la folosirea de documente ori declaraţii false, inexacte sau incomplete pentru obţinerea pe nedrept de fonduri din bugetul Uniunii Europene şi folosire a influenţei în scopul obţinerii de foloase necuvenite.

Vezi si

România are 218 pârtii de schi care însumează 189 km, cât o singură staţiune din Franţa sau Elveția

România are un total de 218 pârtii de schi care însumează 189 de kilometri. Spre …