Saturday , April 27 2024

SURPRIZA: Vezi la ce echipa se transfera Mutu

Atacantul Adrian Mutu a declarat, miercuri, la postul RMC, că a ajuns la un acord cu Ajaccio, care este echipa potrivită la momentul potrivit, subliniind că a fost impresionat de modul în care preşedintele Alain Orsoni i-a prezentat oferta.

“Este echipa potrivită la momentul potrivit. Am apreciat foarte mult modul în care preşedintele mi-a prezentat lucrurile, pasiunea pe care a pus-o în prezentarea proiectului şi dorinţa ca eu să vin aici. Este o echipă de mijlocul clasamentului, un proiect interesant pentru mine şi abia aştept să fiu parte din acest proiect”, a declarat Mutu la RMC.

Gruparea franceză AC Ajaccio a anunţat, miercuri, pe site-ul oficial, că atacantul Adrian Mutu va sosi, luni, 27 august, la echipa din Corsica, urmând ca marţi să efectueze vizita medicală şi să semneze contractul, la stadionul Francois Coty.

“Marele jucător, care a evoluat la Cesena în Serie anul trecut (28 meciuri, 8 goluri în campionat) a mai evoluat la Inter Milano, Juventus Torino, Parma, Fiorentina sau Chelsea, care l-a cumpărat pentru peste 20 de milioane de euro în 2003. Jucătorul are peste 100 de goluri în Serie A cu echipele la care a jucat. El este şi internaţional român (72 selecţii – 34 goluri). Adrian Mutu va fi probabil disponibil pentru următorul meci de pe teren propriu, ACA-Evian, de sâmbătă, 1 septembrie”, se arată în comunicatul postat pe site-ul oficial.

Presa şi site-urile sportive franceze acordă spaţii mari sosirii lui Mutu în Ligue 1, portarul www.le10sport.com subliniind că românul are un “talent incredibil dar un comportament nedemn pentru un fotbalist profesionist”. Astfel, sursa citată reaminteşte că Mutu a fost depistat pozitiv cu cocaină şi sibutramină, că a fost amendat şi exclus din echipa naţională.

Vezi si

Aur sau argint? Suceveanca Lăcrimioara Perijoc s-a calificat în finala Europenelor de Box de la Belgrad

Pugilista suceveană Lăcrimioara Perijoc s-a calificat joi, 25 aprilie, în finala categoriei 54 kg a …