Monday , April 29 2024

Adrian Mutu a demisionat de la CFR Cluj după înfrângerea cu 0-4 din meciul cu Corvinul

După ce echipa sa, CFR Cluj, a fost înfrântă cu 4-0 de divizionara secundă Corvinul Hunedoara în Cupa României, Adrian Mutu și-a dat demisia de la CFR Cluj, anunță Fanatik. Conform sursei citate, antrenorul de 45 de ani i-a anunțat deja pe patronul Neluțu Varga și pe președintele Cristi Balaj și așteaptă ca demisia să-i fie acceptată de conducerea clubului.

Scoasă din Cupa României, echipa CFR Cluj este pe locul trei în campionat, la 10 puncte de FCSB. În locul lui Adrian Mutu ar putea veni italianul Andrea Mandorlini, aflat în continuare pe statele de plată ale clujenilor.

Adrian Mutu a declarat pentru Fanatik: „Mi-am dat demisia de la CFR Cluj! M-am gândit toată noaptea, nu pot să trec peste această umilință. Eu am o altă mentalitate, una de învingător.Demisia mea este de la ora 11:00 dimineața pe biroul președintelui de la CFR Cluj, Cristi Balaj. Aștept s-o aprobe și domnul Varga și ne strângem mâinile.A fost o umilință prea mare, peste care eu, care am un caracter de campion, pur și simplu nu pot să trec. Îmi doresc ca CFR-ul să facă performanță în continuare, dar e greu în aceste condiții, pe care le-ați văzut și dumneavoastră. E vorba despre evoluția pe care am avut-o în meciul împotriva Corvinului, dar mai ales a lipsei de atitudine care a existat. Deci, oficial, pot spune că mi-am înaintat demisia! Îmi pare foarte rău de această situație, dar eu, Adrian Mutu, am stat și m-am gândit toată noaptea și pur și simplu nu pot accepta așa ceva, ce s-a întâmplat în Cupa României. Ar fi împotriva principiilor mele de antrenor profesionist și de om. Și a principiilor mele de viață”.

Mutu a stat pe banca tehnică a clujenilor 11 meciuri, de la finalul lui ianuarie, timp în care CFR a avut 5 victorii, 3 egaluri și 3 înfrângeri.

Vezi si

Şase canotori suceveni au câștigat în acest week-end medalii de aur la Campionatul European din Ungaria

România a cucerit în premieră o medalie de aur în proba masculină de dublu vâsle …