Thursday , March 28 2024

Şomuz Fălticeni nu se grăbește cu reunirea lotului

Gruparea fălticeneană va începe pregătirile de iarnă abia pe data de 30 ianuarie, sub comanda noului antrenor Daniel Stoica

Şomuz Fălticeni nu se grăbește cu reunirea lotului, echipa preluată în această iarnă de antrenorul Daniel Stoica urmând să înceapă pregătirile pentru partea a doua a campionatului Ligii a III-a abia luni, 30 ianuarie.

După o scurtă perioadă de acomodare la efort, fălticenenii vor intra în cantonament pe plan local, a anunțat conducerea clubului.

Şomuz are perfectate până în acest moment patru meciuri amicale cu Ştiința Miroslava (4 februarie), Foresta Suceava (18 februarie și 1 martie) șI Aerostar Bacău (22 februarie).

Gruparea fălticeneană s-a despărțit în pauza de iarnă de trei jucători, este vorba de atacantul Robert Martin, revenit la Foresta, fundașul Vasile Chirilescu (foto), plecat în străinătate și portarul Silviu Iederan, care se va axa pe un job extrafotbalistic.

Clasată pe locul 7 la finalul sezonului de toamnă, cu șanse cvasinule de a mai prinde play-off-ul, Şomuz va relua campionatul pe data de 11 martie, cu un meci pe terenul vasluienilor de la Rapid Brodoc. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

LPS Suceava se menține pe podium în Liga Elitelor U14

LPS Suceava a rămas pe podium în Liga Elitelor U14, după ce a câștigat derbyul …