Thursday , June 20 2024

Echipă de criză anul acesta la Gala Oscar, după agresiunea lui Will Smith asupra lui Chris Rock, din 2022

Amintirea lui  încă bântuie Hollywood-ul, cu câteva săptămâni înainte de cea de-a 95-a ceremonie, care va avea loc pe 13 martie.Academia de Arte şi Ştiinţe, care decernează în fiecare an preţioasele statuete Oscar, a dezvăluit în această săptămână că a înfiinţat o echipă de criză pentru a putea face faţă unor situaţii ca cea de anul trecut, când Will Smith l-a pălmuit pe Chris Rock în direct, pe scenă.

„Avem o echipă de criză, ceva ce nu am mai avut până acum. Am venit cu o mulţime de strategii în cazul în care se întâmplă ceva”, a declarat directorul executiv Bill Kramer pentru revista Time. Preşedinta Academiei, Janet Yang, a declarat săptămâna trecută: „Ceea ce s-a întâmplat pe scenă a fost complet inacceptabil. Şi răspunsul organizaţiei noastre a fost inadecvat”, a recunoscut ea. „Academia trebuie să dea dovadă de transparenţă şi responsabilitate totală în acţiunile sale, mai ales în perioade de criză”, a adăugat ea, cu câteva săptămâni înainte de decernarea premiilor, pe 13 martie.

Pe 28 martie 2022, în mijlocul ceremoniei Oscar, Chris Rock a glumit pe seama tunsorii Jadei Pinkett Smith. Soţul ei, Will Smith, s-a ridicat şi l-a pălmuit pe comediant. Actorul, care a primit premiul Oscar pentru „cel mai bun actor” câteva minute mai târziu, i-a prezentat scuze public lui Chris Rock, mai întâi pe Instagram, apoi într-un videoclip în care a spus că „atitudinea sa este inacceptabilă”.

Vezi si

VIDEO. Complexul megalitic Stonehenge din Marea Britanie, stropit cu vopsea portocalie de activişti pentru mediu

Activişti pentru mediu au împroşcat miercuri cu vopsea complexul Stonehenge din Marea Britanie, iar potrivit …