Monday , June 17 2024

Echipa de fotbal feminin a Şcolii “Miron Costin” din Suceava a ocupat primul loc la faza națională a ONSŞ

Elevele coordonate de profesorii Maria Bestiuc Afanasov și Vasile Corbu au câștigat trofeul Cupei Tymbark Junior la categoria U10

Echipa de fotbal feminin a Şcolii Gimnaziale “Miron Costin” din Suceava a ocupat primul loc la etapa finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Şcolar (ONSŞ) – competiție dotată cu Cupa Tymbark Junior.

Formația coordonată de profesorii Maria Bestiuc Afanasov și Vasile Corbu a cucerit trofeul la categoria U10, după ce a învins în marea finală, disputată pe stadionul din Târgu Jiu, echipa Şcolii Nr. 113 din București, la loviturile de departajare de la 7 metri, după 1-1 în timpul regulamentar.
secretarasite

Elevele școlii din Burdujeni au încheiat grupa din care au făcut parte cu victorii pe linie, după 3-0 cu Şcoala “Nicodim Ganea” Bistra – Alba, 5-3 cu Şcoala “Pedofi Şandor” Târgu Secuiesc și 2-0 cu Şcoala “George Emil Palade” Buzău, iar în semifinale a trecut de Şcoala “Mihai Eminescu” Zalău, cu scorul de 4-0.

La festivitatea de premiere de la final, oficiată de foștii internaționali Miodrag Belodedici și Daniel Pancu, echipa Şcolii “Miron Costin” a obținut și unul dintre premiile individuale prin Maria Ordei, desemnată cel mai bun portar al turneului.

Şcoala “Miron Costin” a fost reprezentată la faza națională a ONSŞ la fotbal feminin pe următoarele eleve: Maria Ordei – Daria Ştefania Robciuc, Miruna Elena Robciuc, Alessia Ioana Cărăbuș, Florina Maria Pipirig, Maria Ecaterina Ichim, Maria Zelesneac, Cristina Alessia Strugariu, Maria Ştefania Andreica, Sara Maria Pîslaru, Maria Natalia Bosancu și Medeea Ecaterina Tîrnovan. (Dănuț CHIDOVEȚ)

Vezi si

CSU Suceava a ratat de puțin o medalie la turneul final pentru juniori IV

Micii handbaliști antrenați de Andrei Olariu au terminat competiția de la Cluj-Napoca pe locul 4, …