Tuesday , May 21 2024

Dorin Goian isi prelungeste contractul cu gruparea scotiana Glasgow Rangers

Fotbalistul sucevean are toate [ansele s\-[i `ncheie cariera la echipa din capitala Sco]iei, acolo unde va c=[tiga `n continuare un salariu de 900.000 de euro pe sezon u “va fi v\zut de suporteri ca un erou [i dac\ revine cu Rangers în Premiership îi vor ridica statuie la club”, consider\ impresarul juc\torului, Florin Manea

 

Dorin Goian `[i va prelungi contractul cu Glasgow Rangers, funda[ul sucevean av=nd toate [ansele s\-[i `ncheie cariera la gruparea din capitala Sco]iei. Chiar dac\ a fost curtat `n aceast\ var\ de cluburi precum Eintracht Frankfurt, Olympiakos Pireu sau Kuban Krasnodar, Goian a fost convins de noul patron al grup\rii sco]iene, Charles Green, s\ continue al\turi de “alb-alba[trii” de la nivelul Ligii a IV-a.
Impresarul juc\torului, Florin Manea, se a[teapt\ ca interna]ionalului rom=n s\-i fie ridicat\ o statuie la Glasgow, dac\ Rangers revine în Premiership. “Zilele urm\toare merg la Glasgow s\ parafez noul contract. Dorin va prelungi cu un an sau doi, p=n\-n 2015 sau 2016, în condi]iile actualului acord. Avea sens s\ plece dac\ i se oferea un contract mai bun. Dar acesta n-a ap\rut. Prelungind, va fi v\zut de suporteri ca un erou [i dac\ revine cu Rangers în Premiership îi vor ridica statuie la club”, a declarat Florin Manea, citat de gsp.ro.
Conform `n]elegerii, interna]ionalul rom=n de 31 de ani va c=[tiga `n continuare la Glasgow Rangers un salariu anual de 900.000 de euro.
Goian [i-a `nceput aventura `n ligile inferioare duminic\ sear\, c=nd Glasgow Rangers a debutat `n Cupa Challenge din Sco]ia. “Alb-alba[trii” au mers mai departe dup\ ce s-au impus `n deplasare, dup\ prelungiri, cu scorul de 2-1, `n fa]a divizionarei a treia Brechin City, la finalul unui meci `n care funda[ul sucevean a gre[it la golul gazdelor.
Dan Petrescu l-ar fi dorit la Kuban Krasnodar
Printre cei care s-au interesat `n ultimele zile ale perioadei de transfe-ruri de serviciile lui Dorin Goian se num\r\ [i ru[ii de la Kubab Krasnodar, gruparea antrenat\ de Dan Petrescu oferindu-i funda[ului rom=n un salariu de aproximativ 500.000 de euro pe an. Varianta a fost negat\ `ns\ de impresarul juc\torului. “Dan Petrescu mi-ar fi spus dac\ l-ar fi vrut pe Dorin Goian la echip\. Nu am discutat nimic cu cei de la Kuban. Crede]i c\-l mai l\sam s\ joace cu Brechin City dac\ era vreo ofert\ de la ru[i!?”, a precizat impresarul Florin Manea. Dorin Goian a jucat în cariera lui în România la Foresta Suceava Ceahl\ul, FCM Bac\u [i Steaua, iar în str\in\tate la Palermo [i Rangers. A debutat în echipa national\ în 2005 [i a bifat 44 de selec]ii [i 5 goluri, av=nd un singur turneul final la activ, Campionatul European din Austria [i Elvetia din 2008. (D\nu] CHIDOVE})

Vezi si

FC Şoimii Gura Humorului a devenit campioană județeană la categoria U17

FC Şoimii Gura Humorului a devenit campioană județeană la categoria juniori sub 17 ani. Echipa …