Sunday , May 19 2024
Breaking News

“Cand iti vezi idolul”. Cu cine s-a intalnit Halep la Roland Garros

Simona Halep, calificată în sferturile de finală ale turneului de la Roland Garros, a avut parte de o întâlnire specială, după ce a trecut de Elise Mertens, cu 6-2, 6-1. La finalul meciului, Simona a mers în studioul TV pentru un interviu și acolo a dat ochii cu belgianca Justine Henin, despre care românca a afirmat în mai multe rânduri că este idolul ei.

halep-justine henin

Liderul mondial s-a dus către câștigătoarea Roland Garros, Australian Open și US Open și a îmbrățișat-o, apoi a postat pe contul său de Twitter imaginea, cu mesajul: “Când îți vezi idolul”.

Și Justine Henin o simpatizează pe Simona, iar înainte de startul Roland Garros i-a dat cateva sfaturi sportivei noastre. Belgianca, în vârstă de 36 de ani, număr 1 mondial și câștigătoare a șapte titluri de Grand Slam, este analist pentru un post de televiziune.

“Mi se pare că Simona s-a schimbat mult în ultima perioadă. Trebuie să-și controleze emoțiile, să nu se mai concentreze atât de mult pe rezultat și va putea câștiga Roland Garros. Ea este mereu pe drumul cel bun, mereu este acolo, iar dacă va reuși să-și controleze emoțiile va avea o șansa mare”, a spus Henin în urmă cu câteva zile.

În sferturile de finală de la French Open, Simona urmează să se dueleze cu nemțoaica Angelique Kerber, miercuri, la o ora ce nu a fost stabilită deocamdată de organizatori.

Scorul întâlnirilor directe dintre cele două jucătoare este 5-4 în favoarea Simonei. În măsura în care va trece de germancă, Simona va lupta pentru un loc în finală cu învingătoarea din disputa Muguruza – Sharapova.

digisport.ro

Vezi si

Bucovina Rădăuți a încheiat play-off-ul cu o înfrângere de palmares la Miroslava

Bucovina Rădăuți a încheiat play-off-ul Seriei I Ligii a III-a cu o înfrângere de palmares, …