Friday , May 24 2024

Simona Halep va juca la un turneu mic din Portugalia înainte de a participa la Madrid WTA 1000

Simona Halep a acceptat un wild-card la un turneu de categorie mică, WTA 125, care va avea loc în Oeiras, Portugalia, în perioada 15-21 aprilie, anunță cotidianul spaniol „Marca”. Fosta lideră mondială, care nu a mai jucat de un an jumătate decât o partidă, la Miami, are nevoie de meciuri înainte de turneul WTA 1000 de la Madrid, la care a obținut un wild-card.

La acest turneu mai sunt înscrise jucătoare precum Camila Osorio (Columbia, locul 73), Bernarda Pera (SUA, locul 82) și elvețianca Clara Tauson (86 WTA). Oeiras Ladies Open este o competiție dotată cu premii totale în valoare de $164,000 care nu a mai fost organizată din anul 2014. Ultima câștigătoare a întrecerii este Carla Suarez Navarro, retrasă între timp.

Simona Halep va juca apoi la turneul de la Madrid (23 aprilie – 5 mai), pe care l-a câștigat în două rânduri și la care a mai jucat alte două finale.

Vezi si

Nadal, mare ghinionist la tragerea la sorți de la Roland Garros, la ultima participare din carieră. Pe cine va întâlni în primul tur

Rafael Nadal (37 de ani) nu a avut deloc noroc la tragerea la sorți care …