Tuesday , June 25 2024

”Păltinoasa la autostradă”, proiect prezentat de Gheorghe Flutur la lansarea candidaturii liberalului Mihai Drob pentru primăria comunei

Sâmbătă, în prezența a peste 300 de oameni din Păltinoasa și Capu Codrului, a fost lansată candidatura pentru funcția de primar a liberalului Mihai Drob.
Candidatul Mihai Drob, om de afaceri prosper din Păltinoasa, a prezentat un program ambițios, care prevede, printre altele, extinderea și punerea în funcțiune a rețelei de apă-canal, atât în satul Păltinoasa, cât și în Capu Codrului, introducerea rețelei de gaze naturale, construirea sediului nou al primăriei, un centru medical modern, parc de panouri fotovoltaice pentru iluminatul public gratuit.
Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, a vorbit despre proiectul ,,Păltinoasa la autostradă”, despre parteneriatul pe care vrea să-l încheie cu Mihai Drob și cu Primăria Păltinoasa, despre crearea unei zone turistice la Păltinoasa, despre extinderea stației de captare a apei potabile din râul Moldova și multe alte proiecte.
Gheorghe Flutur a subliniat că în urma demersurilor făcute și Păltinoasa a primit fonduri pe programul Anghel Saligny pentru asfaltarea de străzi și cele mai importante au fost demersurile pentru construirea unui sediu nou de primărie, unde Gheorghe Flutur, personal, s-a implicat, argumentând că în momentul de față Primăria funcționează într-o sală de sport și, încă din toamna anului trecut, a primit undă verde pentru construcția noului sediul.
Concluzia lui Gheorghe Flutur și a senatorului Daniel Cadariu, prezent la întâlnire, a fost că liberalii vor câștiga și localitatea Păltinoasa.
Așa cum am văzut de hotărâtă lumea în această seară, rar s-a văzut în alte localități, și am plecat foarte optimist că Mihăiță Drob va fi o mare surpriză a acestor alegeri locale în județul Suceava”,a  declarat Gheorghe Flutur.
Comandat de PNL – filiala Suceava, COD AEP 21240015

Vezi si

De o săptămână, pagina de facebook a Mănăstirii Dragomirna este ținta unui atac al unor hackeri

Contul de facebook al Mănăstirii Dragomirna  a fost spart de hackeri care au pus în …