Tuesday , June 25 2024

Juniorii U15 de la LPS Suceava s-au încununat cu titlul de campioni județeni

LPS Suceava s-a încununat oficial cu titlul de campioană județeană la categoria U15. Echipa antrenată de Răzvan Bîgu și-a primit trofeul și medalii de campioană din partea secretarului AJF, Gabriel Şuleru, sâmbătă, pe stadionul Areni, la finalul meciului câștigat în fața celor de la CSŞ “Nicu Gane” Fălticeni, cu scorul de 12-0, în ultima etapă din play-off.

LPS Suceava a încheiat sezonul cu un bilanț de 22 de victorii, o remiză și o înfrângere și un golaveraj de-a dreptul impresionant: 293-5, cu o medie de peste 12 goluri marcate per meci.

Cu 111 de goluri înscrise, Messi Coajă, de la LPS Suceava, este golgheterul absolut al campionatului.

Răzvan Bîgu a mizat în sezonul 2023/2024 pe următorul lot de jucători: Eric Dura, George Mandici – Mihail Bolohan, Luca Timoficiuc, Iustinian Florea, Filip Moraru, Gabriel Țurcă, Alessio Găitan, Mario Căpraru, Rareș Jucan, Eryn Molorciuc, Dumitru Bernaschi, Valentin Ichim, Darius Gemeniuc, Fabio Cucoș, Alin Hrușcovschi, Denis Manoilă, Vlad Murariu, Sebastian Boambă, Messi Coajă și Ianis Dascălu.

“Am câștigat pe merit acest campionat județean în care am muncit cu toții foarte mult și ne-am dorit să fim pe primul loc la final. Vreau să felicit copiii pentru modul cum au tratat toate meciurile și sper să ajungem cât mai departe în etapele eliminatorii care vor urma”, a preciat antrenorul grupei U15 de la LPS Suceava.

În prima fază eliminatorie din faza națională, LPS Suceava U15 va întâlni una dintre campioanele județene similare din zona Moldovei. (Dănuț CHIDOVEȚ. Foto: Fotograful Sportiv)

Vezi si

Sucevenii Ioan Verciuc și Luca Ghiuță se pregătesc pentru Campionatul European U18 din Bulgaria

Voleibaliștii suceveni Ioan Verciuc și Luca Ghiuță se pregătesc în această perioadă cu echipa națională …