Thursday , June 13 2024

Bucovina Rădăuți a pierdut manșa tur din semifinalele barajului de promovare

Echipa rădăuțeană a cedat miercuri, pe terenul celor de la CSM Focșani, cu scorul de 0-2

Bucovina Rădăuți a pierdut miercuri, pe terenul celor de la CSM Focșani, cu scorul de 0-2, într-un meci contând pentru manșa tur a semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a.

Periculoasă în debutul jocului doar prin câteva șuturi de la distanță, echipa vrânceană a deschis scorul pe stadionul Milcovul în minutul 33, când Mazilu a centrat cu efect de pe partea dreaptă, iar Enache a pus latul din șase metri pentru 1-0 la pauză.

Gazdele și-au dublat avantajul de pe tabelă în minutul 55, prin fostul atacant al Şomuzului Fălticeni, camerunezul Tchassem, care a marcat cu un șut de la 25 de metri sub bara transversală a porții apărate de Puianu.

De partea cealaltă, gruparea rădăuțeană a jucat extrem de prudent, având o singură ocazie clară de gol, la un șut pe lângă țintă trimis de Stroe. Prea puțin pentru a emite pretenții la un rezultat pozitiv la Focșani.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Pintilei, Florescu, E. Ciobanu, Serediuc, Săhlean, Bejenar, Stroe, Hopulele, R. Ciobanu. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Monah, Popovici, Gafencu, Netbai și Nistor.

CSM Focșani: Niczuly – Săpunaru, Perju, Ciopa, Al. Dumitru, Toba, Mazilu, Enache, Zaharia, Dănăilă, Tchassem. Antrenor: Călin Moldovan. Au mai intrat: Stancu, Dănilă și Negoiță.

Manșa retur va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

În cealaltă partidă tur din semifinalele barajului, FC Bacău a învins pe teren propriu, formația Metalul Buzău, cu scorul de 1-0. (D.C.)

Vezi si

Viitorul Liteni și Juniorul Salcea vor anima din nou stadionul Areni cu ocazia finalei Cupei României

Cele două formații își dispută trofeul la nivel județean, vineri, de la ora 18.00 Viitorul …