Sunday , June 16 2024

Bucovina Rădăuți a pierdut manșa tur din semifinalele barajului de promovare

Echipa rădăuțeană a cedat miercuri, pe terenul celor de la CSM Focșani, cu scorul de 0-2

Bucovina Rădăuți a pierdut miercuri, pe terenul celor de la CSM Focșani, cu scorul de 0-2, într-un meci contând pentru manșa tur a semifinalelor barajului de promovare în Liga a II-a.

Periculoasă în debutul jocului doar prin câteva șuturi de la distanță, echipa vrânceană a deschis scorul pe stadionul Milcovul în minutul 33, când Mazilu a centrat cu efect de pe partea dreaptă, iar Enache a pus latul din șase metri pentru 1-0 la pauză.

Gazdele și-au dublat avantajul de pe tabelă în minutul 55, prin fostul atacant al Şomuzului Fălticeni, camerunezul Tchassem, care a marcat cu un șut de la 25 de metri sub bara transversală a porții apărate de Puianu.

De partea cealaltă, gruparea rădăuțeană a jucat extrem de prudent, având o singură ocazie clară de gol, la un șut pe lângă țintă trimis de Stroe. Prea puțin pentru a emite pretenții la un rezultat pozitiv la Focșani.

Bucovina Rădăuți: Puianu – Alecsandru, Pintilei, Florescu, E. Ciobanu, Serediuc, Săhlean, Bejenar, Stroe, Hopulele, R. Ciobanu. Antrenor: Ovidiu Murariu. Au mai intrat: Monah, Popovici, Gafencu, Netbai și Nistor.

CSM Focșani: Niczuly – Săpunaru, Perju, Ciopa, Al. Dumitru, Toba, Mazilu, Enache, Zaharia, Dănăilă, Tchassem. Antrenor: Călin Moldovan. Au mai intrat: Stancu, Dănilă și Negoiță.

Manșa retur va avea loc sâmbătă, de la ora 17.30, pe stadionul Municipal din Rădăuți.

În cealaltă partidă tur din semifinalele barajului, FC Bacău a învins pe teren propriu, formația Metalul Buzău, cu scorul de 1-0. (D.C.)

Vezi si

VIDEO. Demonstrativ de clasă la Cluj-Napoca: Andre Agassi, Steffi Graf, Simona Halep, Horia Tecău și Andrei Pavel au făcut show la Sports Festival

A 7-a ediţie a Sports Festival a adunat la Cluj-Napoca, pe același teren, sâmbătă, legendele …