Tuesday , May 21 2024

Andrei Cornea, medaliat cu aur la Europene – Această bucurie a trecut acum, până la urmă jocul cel mare este la Paris

Canotorul Marian Enache, medaliat cu aur în proba de dublu vâsle masculin la Campionatele Europene de la Szeged, a declarat că el și colegul său, suceveanul Andrei Cornea, s-au bucurat ca niște copii mici de titlul cucerit.


“Nu se poate spune în cuvinte cât valorează acest aur pentru noi. Cert este că ne-am bucurat foarte mult de el. Ne-am bucurat ca niște copii mici. Am tras cu o poftă, cu o sete incredibilă și iată că suntem campioni europeni. Cursele pe care le-am făcut au fost incredibile. Iar acum putem să spunem că nu ne vom opri aici. Deja începem să uităm acest rezultat, acum avem alte obiective pe care să ne concentrăm”, a afirmat el.
“Vă rugăm să nu puneți presiune pentru că acest aur la Europene nu înseamnă că ne va aduce și o medalie olimpică. Deși noi vom fi la fel de determinați și hotărâți. Dar nu înseamnă că vom fi medaliați sau campioni olimpici, deși ăsta este scopul”, a adăugat Marian Enache.
La rândul său, Andrei Cornea a menționat că nu poate face nicio promisiune, însă a subliniat că va face totul pentru aurul olimpic.

“Am încercat din răsputeri să nu vărs toate lacrimile după acest aur și să mai las și pentru următoarele competiții. A fost super multă fericire, ne-am bucurat enorm. Dar această bucurie a trecut acum, până la urmă jocul cel mare este la Paris. Nu putem face o promisiune, dar noi pentru aurul olimpic vom munci zi de zi”, a spus Cornea. (Agerpres)

Vezi si

LPS Suceava a primit organizarea turneului final – speranțe pentru junioare III

LPS Suceava a primit din partea FRH organizarea turneului final – speranțe din cadrul Campionatului …