Saturday , June 22 2024

60.000 lei amendă de la Garda de Mediu, în urma unei sesizări privind zgomotul creat de o instalație de uscare a lemnului

Urmare a unei sesizări referitoare la disconfortul creat prin zgomot de o instalație de uscare a lemnului, deținută de catre o societate din comuna Vama, comisari din cadrul Gărzii de Mediu Suceava au efectuat verificarea în teren. S-a constatat că societatea funcționa fără acte de reglementare pe linie de mediu valabile.

”Pentru neconformitățile constatate, prevăzute de OUG nr. 195/2005 privind protecția mediului, s-a aplicat o sancțiune contravențională în cuantum de 60.000 lei, conform prevederilor legale în vigoare, și sancțiune complementară de suspendare a activității”, au transmis comisarii de mediu.

Totodată, în cauză au fost stabilite măsuri cu termene de realizare în vederea remedierii deficiențelor constatate și a fost înștiințată Agenția pentru Protecția Mediului Suceava, privind neconformitățile constatate, pentru a se ține cont de acestea la emiterea actului de reglementare pe linie de mediu. (O. N.)

 

Vezi si

Aeroportul Sucevei rămâne pe locul 5 ca număr de pasageri la nivel național

Aeroportul Internațional „Ștefan cel Mare” Suceava continuă să se poziționeze pe al cincilea la nivel …