Thursday , June 13 2024

INTERCEPTĂRI – Judecătoarea Chirilă de la Tribunalul Suceava lua cocaină sintetică diluată: „Odată am consumat și nefăcută, că nu au avut timp s-o prepare și  mi-o rupt nasu’, rană”

Detalii șocante din dosarul judecătoarei Ana Maria Chirilă au ieșit recent la iveală în urma publicării unor interceptări:  aceasta avea răni la nas pentru că, uneori, se droga cu marfă nediluată. Potrivit unor stenograme citate de site-ul defapt.ro, judecătoarea  Ana-Maria Chirilă, de la Tribunalul Suceava, își chema companioni de prizat acasă, unde erau trei copii minori, pentru că acolo era „cel mai safe”.

Judecătoare:… (neinteligibil)… Vrei să… (neinteligibil)…

DOMN: … (neinteligibil)… copiii?

Judecătoare: Nu ne văd copiii. Stai așa! …(neinteligibil) …

Judecătoare: … (neinteligibil)… și eu una.

DOMN: Hai!

Judecătoare: Hai!  (…)

Judecătoare: Da! Hai! Auzi, eu stau în … (neinteligibil) … Stai așa să-ți dau de toate! Stai așa! Aici și am și paie. (…)

Judecătoare: Da ’ rămâne și mâine seară veni…veniți iar, da’ vezi, tot aicea veniți, aicea-i cel mai „safe”. Nu vin acolo că, copiii tre’ să doarmă, după aia ne presează că vor acasă, nu, nu, n-are rost. (…)

În acest timp, judecătoarea ridică farfuria albă spre zona feței și cu ajutorul unui tub de mici dimensiuni, pe care îl ține în mâna dreaptă, inspiră o substanță de pe suprafața farfuriei, după care lasă pe masă farfuria și tubul și își duce mâna la nas. Bărbatul ia tubul din farfurie în mâna dreaptă, apoi în mâna stângă, iar cu mâna dreapta strânge, amestecă și porționează substanța rămasă în farfurie și zice: Ce-ai luat? Că n-ai luat nimica, uite cât mai rămâne aicea… (…)

JUDECĂTOARE: MMC-ul ăla, 3-MMC-u… c-acuma vorbim deschis și știm despre ce e vorba…pe care băieții o combină cu un fel de supliment alimentar care e un fel de calciu, magneziu! Fucking vitamine! OK? și-o slăbesc, că altfel îți rupe nasu’! O dată am consumat și nefăcută cumva că nu au avut timp s-o prepare… și… mi-o rupt nasu’… șneinteligibilț… Ești proastă, tu nu vezi că ai și rană la nas? (râde) Da… și se întâmplă foarte rar la mine, L.!

DOMN: Da…

JUDECĂTOARE: Eu nu mi-aș mai dori, doar că… nu… nu știu cum să zic… îi vine câteodată chefu’ ușor, na… ce vr… Nu mi-a venit niciodată să zic asta! Uite, am chef câteodată să consum iar! Chiar am chef!

Reamintim că judecătoarea Ana Maria Chirilă a fost arestată preventiv pe 12 octombrie 2023, decizie rămasă definitivă la Înalta Curte de Casație și Justiție. Cinci infracțiuni au fost reținute în sarcina magistratului, de la luare de mită și divulgare de informații nepublice la posesie și  consum de droguri. Alături de judecătoare a ajuns după gratii și Mihai Pînzari, suceveanul pe care Ana Maria Chirilă îl judeca pentru infracțiuni de crimă organizată: camătă, sechestrare de persoane, constituire de grup infracțional organizat.

Curtea de Apel Suceava a decis în data de 2 februarie 2024 să înlocuiască arestul preventiv cu arestul la domiciliu pentru Ana Maria Chirilă.

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …