Sunday , September 25 2022

Opt focuri de armă trase de poliţiştii de frontieră care au descoperit la Straja aproape 40.000 de pachete cu ţigări de contrabandă

contrabanda strja [800x600]


In data de 5 aprilie 2015, în jurul orei 20.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Punctului de Frontieră Brodina au observat cu ajutorul aparaturii de vedere pe timp de noapte, în apropierea frontierei de stat, pe raza localităţii Straja, un grup de persoane care transporta mai multe colete, spre interiorul ţării. Poliţiştii de frontieră au procedat la interceptarea şi somarea prin voce a persoanelor şi deoarece acestea nu s-au supus somaţiilor, lucrătorii de frontieră au fost nevoiţi să folosească conform legii, armamentul din dotare, fiind trase opt focuri de avertisment, în plan vertical.
In acel moment, indivizii au abandonat coletele şi profitând de terenul accidentat şi împădurit, dar şi de întuneric, au fugit întorcându-se pe teritoriul Ucrainei. Imediat au fost anunţate şi autorităţile de frontieră ucrainene, în vederea cercetării în comuna a evenimentului. Totodată, în zonă au fost găsite mai multe colete în care erau 38.450 de pachete de ţigări, de diferite mărci, de provenienţă ucraineană. Intreaga cantitate de ţigări, în valoare de 385.000 de lei, a fost confiscată, poliţiştii de frontieră continuând cercetările în vederea depistării tuturor persoanelor implicate şi a documentării întregii activăţi infracţionale. (C.Z.)

Vezi si

 Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în derbyul local de la Fălticeni

Șomuz și Foresta și-au împărțit punctele în primul derby sucevean din actuala ediție de campionat …

2 comments

  1. Noua indeletnicire a strajenilor, traficul de tigari.

  2. Strașnică captura !