Saturday , June 22 2024

Gheorghe Flutur la lansarea candidaturii liberalului Dorin Solovăstru la Primăria Iaslovăț: „Știe ce trebuie făcut și face parte din echipa câștigătoare”

Duminică la prânz, la Iaslovăț, președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur, împreună cu primarii liberali din Rădăuți și Burla, Bogdan Loghin și respectiv Viorel Pintiliuc, au participat la lansarea candidaturii de primar a omului de afaceri Dorin Solovăstru.

Dorin Solovăstru este un om foarte iubit în Iaslovăț, cunoscut pentru că asigură locuri de muncă multor oameni. Este un om de afaceri prosper, popular și harnic și se preconizează că va fi marea surpriză a acestor alegeri locale.

Solovăstru dorește să se implice mai mult în sprijinirea tinerilor pentru a-și deschide afaceri și pentru a face parteneriate cu primăriile din Rădăuți, Burla și Milișăuți. De asemenea, el pregătește proiectul „Iaslovăț la câțiva km de autostradă”.

Gheorghe Flutur le-a cerut gospodarilor din Iaslovăț un vot pentru echipa lui Solovăstru, dar și pentru el, la președinția Consiliului Județean, și pentru echipa sa. „Și Iaslovăț dorește să intre într-o nouă etapă, cea de dezvoltare, de aducere acasă a celor plecați în străinătate, oferindu-le locuri de muncă mai bine plătite.
Acest lucru se poate realiza cu tânărul om de afaceri Solovăstru, care, odată ales primar, va trece la o nouă etapă, concentrându-se pe crearea de locuri de muncă. Dorin Solovăstru știe ce trebuie făcut și face parte din echipa liberală, echipa câștigătoare”, a declarat Gheorghe Flutur.

Comandat de PNL, filiala Suceava, cod  AEP 21240015

Vezi si

Cherestea și lemn în valoare de peste 5.000 lei, confiscate de polițiști în urma unor controale în trafic

Vineri, la ora 15.10,  pe Drumul Județean 175, pe raza comunei Fundu Moldovei, polițiștii au …