Tuesday , June 25 2024

Gheorghe Flutur, discuții despre organizarea unui târg de turism la Londra și intenția CJ de a invita oameni de afaceri din Marea Britanie să investească în Bucovina

Președintele Consiliului Județean Suceava, Gheorghe Flutur, s-a întâlnit, joi, cu vice-ambasadorul britanic în România, doamna Rebecca Shah.
Șefa adjunctă a misiunii britanice la București a răspuns invitației președintelui CJ Suceava la deschiderea Muzeului de Istorie din Siret și a Memorialului Holocaustului Evreilor din Bucovina.
Rebecca Shah a mulțumit pentru invitație, iar președintele Flutur a venit cu câteva propuneri concrete. El a spus că, așa cum s-au întâlnit în cursul zilei de joi  cu un număr mare de oameni de afaceri germani în Parcul Științific și Tehnologic din Siret, CJ Suceava își propune să invite oameni de afaceri din Marea Britanie să investească în Bucovina.
Gheorghe Flutur a vorbit și despre turism, menționând organizarea unui târg de turism la Londra și chemarea diasporei să participe la evenimentele locale, folosind ruta aeriană disponibilă.
De asemenea, el a adresat doamnei vice-ambasador invitația de a participa cu o delegație din domeniul turismului la Festivalul Medieval din Suceava, care va avea loc în luna august a acestui an. Președintele CJ Suceava a subliniat importanța folosirii fondurilor și ajutoarelor de stat, care merită valorificate mai mult ca oricând, pentru că a venit vremea Sucevei și a Bucovinei să devină un pol de investiții în perioada următoare. (O.S.)

Vezi si

De o săptămână, pagina de facebook a Mănăstirii Dragomirna este ținta unui atac al unor hackeri

Contul de facebook al Mănăstirii Dragomirna  a fost spart de hackeri care au pus în …