Thursday , June 13 2024

Flutur la Cârlibaba: Gabriel Danciu este un primar de nota 10 și un gospodar al muntelui

Președintele PNL Suceava, Gheorghe Flutur a participat luni dimineață, alături de deputata Angelica Fădor, la lansarea candidaturii pentru un nou mandat la Primăria Cârlibaba a lui Gabriel Danciu, „un primar de nota 10 și un gospodar liberal al muntelui”, cum l-a caracterizat Gheorghe Flutur.
Dintr-o localitate uitată cu câțiva ani în urmă, izolată, cu drumuri prăfuite, Gabi Danciu a reușit să asfalteze 99% din drumurile comunei.
„Puteți vedea ce sediu de primărie europeană are, ce cămin cultural, ce centru medical cu cabinete și farmacie, casa medicului, ce școală generală, „Ștefan cel Mare” și grădiniță, terenuri de joacă, ce centru civic și traseu turistic. Comuna este dotată cu microbuz și autocar, devenind astfel o comună europeană la intrarea în Bucovina dinspre Ardeal, cu care ne mândrim”, a declarat președintele PNL Suceava.
Gheorghe Flutur a vorbit despre asfaltarea drumului Bobeica și legătura cu Izvoarele Sucevei și cu granița Ucrainei. El a subliniat și nevoia dotării cu microbuze școlare în continuare, deoarece eforturile primăriei sunt uriașe: peste 250 km parcurge pe zi microbuzul care duce copiii la școală. De aceea, Cârlibaba este o localitate care trebuie și merită în continuare ajutată.
Comandat de PNL, filiala Suceava, cod AEP 21240015

Vezi si

O femeie de 53 de ani a căzut de la etajul I al unui bloc din George Enescu în timp ce întindea rufe la uscat

O femeie a fost rănită și a ajuns la spital după un accident casnic banal, …