Thursday , June 13 2024

Doi căței căzuți într-un canal de la fosta Termica, salvați de pompierii suceveni

”Paznicul obiectivului, care avea grijă de ei, i-a scăpat din priviri pe cei doi năzdrăvani, iar aceștia au plecat să exploreze zona. Din păcate, au căzut prin niște fante din beton direct în canal, iar acum scânceau după ajutor.
Pentru echipajul salvator nu a fost o misiune grea. Dimpotrivă! Atunci când ai accesoriile potrivite, intervenția este mult ajutată. Un lasou și rând, pe rând, cei doi năzdrăvani au fost aduși la suprafață.
Protectorul lor, om cu suflet mare, i-a luat în primire și le-a mulțumit salvatorilor pentru promptitudine și empatia arătată!”, au transmis reprezentanții ISU Suceava.
Alături de experimentații plt.adj. Nicu Bursuc, plt.adj. Sorin Mihăiescu și plt.adj. Adrian Cucu, au fost și doi elevi ai Școlii de Subofițeri de Pompieri și Protecție Civilă „Pavel Zăgănescu” Boldești, Denis Ciutacu și Alex Huțanu, aflați în practică la ISU Suceava, și care au participat pe viu la o intervenție din categoria „orice viață contează”.

Vezi si

LUNGU: Harșovschi spunea că nu împarte victoria cu nimeni. Nici înfrângerea să n-o împartă cu nimeni. Din cauza lui s-a pierdut și Consiliul Județean (VIDEO)

”Festivalul democrației” s-a încheiat, trecem la treabă. Așa a început conferința de presă de miercuri …