Sunday , May 26 2024

Tanara moldoveanca, victima unei tentative de talharie la Negostina

N autorii `ncerc\rii de t=lh\rie au folosit un pistol cu gloan]e de cauciuc, femeia fiind `mpu[cat\ cu acesta `n coapsa dreapt\
~n seara zilei de vineri, în jurul orei 23.30, poli]ia a fost sesizat\ cu privire la faptul c\ Anghelina P. de 26 ani din Republica Moldova, cu reedin]a în municipiul R\d\u]i, a fost victima unei tentative la infrac]iunea de tâlh\rie [i a fost transportat\ la Spitalul Or\[enesc Siret. În urma investiga]iile medicale s-a stabilit c\ victima prezint\ o plag\ contuz\ la coapsa dreapt\, ce ar fi putut fi produs\ prin împu[care cu arm\ neletal\, pprobabil un pistol cu gloan]e de cauciuc, concluzie motivat\ de faptul c\ rana a fost superficial\.
În urma cercet\rilor desf\[urate de poli]i[ti s-a stabilit c\ în seara de 08.10.2010, în jurul orei 22.00, P. Anghelina s-a deplasat cu autoturismul proprietate personal\, pe raza satului Negostina, în vizit\ la o rud\. În timp ce se afla în autoturism, în zon\ a observat trei tineri necunoscu]i, unul dintre ace[tia solicitându-i banii. Partea v\t\mat\ a pus autoturismul în micare reu[ind s\ fug\ de la fa]a locului, dup\ care a sim]it o durere la coapsa dreapt\.
Cercet\rile sunt continuate sub aspectul comiterii tentativei la infrac]iunea de tâlh\rie, în vederea identific\rii autorilor. (O.S.)

Vezi si

Adrian Popoiu și-a lansat candidatura pentru un nou mandat de primar la Siret. Flutur: Orașul se află pe drumul cel bun și va avea autostradă

Adrian Popoiu a avut duminică, 26 mai, lansarea candidaturii pentru un nou mandat de primar …